CROPIX
O ŠUŠKANJIMA

Boris Novković: 'Svoju ljubav nikada ne skrivam'

Nakon što su domaći portali jedan za drugim prenijeli vijest da se navodno opet zaljubio, i to u atraktivnu Zagrepčanku koju je upoznao nakon raspada i trećeg braka, Borisu Novkoviću ne prestaje zvoniti mobitel. Zagrebački kantautor za Gloriju.hr je rekao kako mu neprestano razvlačenje po medijima teško pada ne samo zbog njega već i zbog dvojice sinova koji su mu sva ljubav svijeta

Da je Boris Novković opet u ljubavnoj vezi, navodno su po kuloarima proširili njegovi prijatelji, a prenijeli mediji, što je pjevača uzrujalo. Uzrujalo ga je tim više, rekao je za Gloriju.hr, što on ne krije svoje istinske ljubavi već ih uvijek predstavi u javnosti, 'zajedničkom fotografijom, imenom i prezimenom'.

'Ima li u ovoj zemlji od četiri milijuna stanovnika, iz koje masovno iseljavaju mladi intelektualci, pametnije teme od ove? Nalazio sam se kao razveden čovjek sa Zagrepčankama i Beograđankama, Sarajkama, Ljubljančankama… kad budem nekoga javno predstavio, svi ćete to znati...', rekao je Boris Novković.

Kako je dodao, iza sebe ima 15 hitova čije stihove zna cijela regija, k tome nosi teško stečeno prezime Novković koje ima tradiciju i ponosi se glazbenom baštinom. 'Sve to zajedno nije bitno, već samo moje bivše žene i brakovi', rekao je ironično Novković koji je nakon svakog životnog i uspona i pada izjavljivao da će uvijek vjerovati u istinsku ljubav. Sve mu to, kaže, teško pada i zbog djece koju ima iz drugog braka, onog s novinarkom Lucijom Matić s kojom je u dobrim odnosima. 'Moja dva sina su moja ljubav', naglasio je.

Hrvoje Banić

Svojim se fanovima sličnom porukom obratio i na svom Facebooku: 'S obzirom na to da je ovo moja službena stranica, imam potrebu iskomunicirati i komentirati jutrošnje napise u medijima. Ja sam slobodan i razveden čovjek i s kim pijem kave i izlazim moja je osobna stvar. Kada nađem novu ljubav, partnericu, djevojku, bit će to potkrijepljeno zajedničkom fotografijom, imenom i prezimenom. Ne razumijem zašto i čemu naklapanja u smislu rekla-kazala, bez argumenata. Što je toliko zanimljivo u mom privatno životu i sa kime se nalazim, nije to ništa drugačije nego što rade ostali slobodni ljudi. Kad budem imao potrebu nešto podijeliti o svom privatnom životu, učinit ću to osobno, a prijatelje pitajte i pišite o mnogim drugim temama, za koga navijam, što jedem, treniram li itd'.

Prvi je Borisov brak, onaj s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, trajao pet godina. Potom je devet godina bio u braku s novinarkom Lucijom Matić s kojom ima dva sina, sedmogodišnjeg Nou i četverogodišnjeg Bona. Nakon razlaza s njom bio je u ozbiljnijoj vezi sa slikaricom Ivom Višošević. Krajem 2015. zaljubio se u Ines Katić, no njihov je brak završio proljetos.

Srdjan Vrancic / EPH

Linker
24. travanj 2024 05:06