Još prošle godine bračni par je ljetovao zajedno u Sukošanu...
 Matej Dokić
Ranjena srca

Boris Rogoznica ne krije svoje osjećaje nakon razvoda: 'Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo'

Iako je već progovorio o razvodu od Doris Pinčić, poznati glazbenik na društvenim mrežama sjetno je i poetično opisao kako se osjeća.

Glazbenik Boris Rogoznica i voditeljica Doris Pinčić već neko vrijeme ne žive zajedno, a nakon bračnog kraha oboje su rekli da su i dalje u prijateljskim odnosima i da zapravo nema nikakve drame.

No, kako to ide u javnosti s razvodima poznatih osoba, čini se da ih mnogi zbog njihove odluke ne puštaju na miru pa je Boris na svom Instagramu odlučio poetično napisati kako se točno osjeća:

"Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo... A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo.. Ne znaju što smo sve prošli.. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja.. Doznali smo ono najbitnije. "Je*e se mački što miševi o njoj misle" Nek' nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu", napisao je Rogoznica u sjetnom tonu. Iako je dodao hashtagove "ja i moja gitara", iz svega se može iščitati da je ove riječi posvetio i bivšoj supruzi.

Glazbenik i voditeljica karantenu zbog pandemije su proveli svatko na svojoj strani - Doris je živjela u nedavno kupljenoj kući, a Boris je otišao u Sukošan kraj Zadra.

"Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri. Taj period kada nismo bili baš najbolje sada je iza nas. Ono što smo priželjkivali da dođe, došlo je kada je trebalo. Dovoljno smo zreli", rekao je Boris za RTL Exkluziv prije desetak dana te dodao da se nakon cijele situacije još više vole i cijene.

U braku dobili dvoje djece

Na razvod ne gledaju kao nešto negativno, što je potvrdila i Doris.

Zadar, 060913.
Danas su se u zadarskoj katedrali sv. Stosije vjencali mlada glumica Doris Pincic i Boris Rogoznica.
Na fotografiji: Doris Pincic i Boris Rogoznica.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media
Doris Pinčić i Boris Rogoznica na svojoj svadbi 2013. godine

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na društvenim mrežama.

Sada već bivši par vjenčao se u rujnu 2013. u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije. U braku su dobili sina Donata, a prije dvije godine na svijet im je stigla i djevojčica Gita.

Čitajte i:

Boris Rogoznica sasvim iskreno: 'Doris je za mene pojam, a mi ćemo biti bolji no što smo bili'

Doris Pinčić potvrdila razvod: 'Već neko vrijeme nismo životni partneri'

Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

Boris Rogoznica: 'Najbolje u životu što sam našao je moja supruga, a izgubio sam obraz nekoliko puta'

Linker
18. travanj 2024 21:44