Saša Burić / Hanza Media
SLOBODAN POPUT PTICE

Borna Ćorić o ljubavnom životu: 'Da znam kakva bi moja djevojka trebala biti možda bih je i imao'

Tenisač Borna Ćorić otkrio je zašto je otkazao suradnju svojem dosadašnjem timu, kako napreduje s potragom za novim te da je trenutačno slobodan.

Iako rijetko kad otvoreno govori o svojem privatnom životu, tenisač Borna Ćorić je na Narodnom radiju otvoreno progovorio o svojem najvećem strahu, otkrio gdje se vidi za deset godina te govorio o ljubavnom životu.

Borna Ćorić je u razgovoru s Tatjanom Jurić prošao kroz sve važne točke svojeg života, a trenutačno najvažnija je potraga za novim timom. Nedavno je otkazao suradnju treneru Riccardu Piattiju, fizioterapeutu i kondicijskom treneru pa sada traga za novim ljudima koji će ga pratiti u karijeri.

Press

- Trebao sam promjenu. Mučile su me mnoge stvari. Imali smo nekih malih problema i procijenio sam da je sada vrijeme da krenem dalje i da nađem novi tim. Posljednjih deset dana naporno radimo jer nije baš lagano naći novi tim - istaknuo je Ćorić i priznao kako rang listu zadnja dva mjeseca ne gleda.

- Znam da sam na putu prema dolje, ali pokušavam napredovati i vidim puno segmenata u kojima bih mogao to. Ne želim se koncentirati na rang listu - izjavio je naš tenisač kojem je ova sezona obilježena ozljedama.

- Nije bajna sezona. Mislio sam da ću biti zdrav i uvijek se tome nadam, ali nažalost nisam uspio - govori Borna kojem je najvažnije da na kraju svega zna da je dao sve od sebe.

- Nije me strah hoću li biti prvi ili peti. Strah me hoću li izvući najbolje od sebe. Najvažnije mi je da se mogu na kraju karijere pogledati u ogledalo i reći da sam dao sve od sebe - otkrio je 22-godišnji tenisač koji se nada kako će za 15 godina biti u mirovini, piti čašu dobro vina i uživati, a nakon što ode u sportsku mirovinu najviše se veseli palačinkama s čokoladom jer tada više neće morati toliko paziti na obroke.

Borna se na kritike previše ne obazire, ali se zato teško nosi s izgubljenim mečevima.

- Meč sam ipak ja izgubio, dok kritike piše netko drugi. Najviše me pogodio poraz od njemačkog tenisača Jana-Lennarda Struffa jer sam igrao stvarno odličan meč, ali je on ipak bio bolji na kraju - priznao je Borna te otkrio kako je veliki obožavatelj pjevačice Doris Dragović čiji koncert u Areni Zagreb 30. studenoga ne želi propustiti.

Press
Tatjana Jurić i Borna Ćorić

- Svako popodne kad idem spavati, a to mi je običaj od 14 do 14:30, pustim njezine pjesme - s osmijehom na licu priznaje tenisač kojem je najdraža njezina pjesma "Malo mi za sriću triba". A time se vodi i u privatnom životu jer, kako je naglasio, za sreću mu trebaju "obitelj, prijatelji i možda čaša dobrog vina".

Iako privlači interes obožavateljica, Borna ne pridaje mnogo pozornosti tome jer smatra kako ga ne poznaju dovoljno, već stvaraju sliku o njemu iz javnosti, a da je slobodan priznao je voditelji Tatjani Jurić.

- Nemam curu. Slobodan sam. Ne znam kakva bi moja cura trebala biti. Da znam, možda bih je imao - zaključio je Ćorić.

Linker
16. travanj 2024 03:52