kakva ljubav

Bračna idila na Bahamima: Atraktivan mladi par pobjegao u tople krajeve i još jednom pokazao povezanost

Slavni par posjetio je čestu lokaciju za odmor bogatih i slavnih - otočje Turks i Caicos u Atlantskom oceanu i uživao u sunčanju, kupanju i osvježavajućim pićima.

Nakon što je ovog mjeseca objavio šesti studijski album ‘Justice’ te odbio prisustvovati dodjeli nagrada Grammy jer je bio nominiran u kategoriji pop, a ne r’n’b glazbe, kanadski pjevač Justin Bieber (27) odlučio se nakratko povući iz javnosti. Sa suprugom Hailey (24) posjetio je čestu lokaciju za odmor bogatih i slavnih - otočje Turks i Caicos u Atlantskom oceanu i uživao u sunčanju, kupanju i osvježavajućim pićima.

image
Hailey i Justin Bieber pokazali su da pandemija nije utjecala na njihovu kilažu.
BACKGRID/PROFIMEDIA

- Udala sam se s 21 godinom, zaista sam bila mlada. Danas zvuči smiješno kad te godine izgovorim glasno, ali za mene i Justina to je bilo jedino logično. Zbog svojih smo karijera brzo odrasli i znali da želimo brak - rekla je nedavno kći holivudskog glumca Stephena Baldwina.

Čitajte i: S nje bismo skinuli baš sve! Hailey Bieber - frajerica na pisti i na ulici

Posebna vrsta tjelovježbe

Supruga Justina Biebera radi kao profesionalni model i posebno je ovisna o jednoj vrsti tjelovježbe. Riječ je o ‘vrućem pilatesu‘, tjelovježbi koja kod nas još uvijek nije zaživjela, ali je novi trend u svijetu fitnessa. Vježbanje u zagrijanim prostorijama obećava prednosti poput bržeg sagorijevanja kalorija, boljeg mišićnog tonusa i veće elastičnosti.

“Dugo sam bila obožavateljica vruće joge. Shvatila sam da u zagrijanim prostorima lakše vježbam jer su mi mišići opušteniji i lakše se istežu”, izjavila je ljepotica ustvrdivši kako toplina ima brojne blagodati za njezinu kožu.

Linker
25. travanj 2024 00:47