Margot Robbie, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio i Brad Pitt
 Getty Images
kakva ekipa

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio okupirali crveni tepih u Cannesu, Margot Robbie stigla u disco hlačama

Holivudski veterani i miljenici žena u novom Tarantinovom filmu igraju glavne uloge i čine glumački par iz snova. Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu zato su bili glavne zvijezde, naravno uz svoju kolegicu iz filma.

Premijera očekivanog filma Quentina Tarantina (56) "Once Upon a Time in Hollywood" održana je na Filmskom festivalu u Cannesu. Crvenim tepihom prošetale su najveće holivudske zvijezde - Brad Pitt (55) i Leonardo DiCaprio (44) s kolegicom Margot Robbie (28). Oni čine glavnu postavu filma koji je čim je najavljen izazvao oduševljenje kod publike, što zbog tematike, što zbog redatelja, a velikim dijelom i zbog glumačke ekipe.

Pitta i DiCaprija još nismo imali prilike vidjeti zajedno na velikom platnu pa je oduševljenje novim filmom još veće. Na crvenom tepihu slavni su glumci nosili klasični elegantni muški smoking s leptir mašnama, a u odijelu je stigao i Tarantino, doduše on je odabrao crnu kravatu. Margot Robbie također se istaknula jer je za razliku od većine uzvanica nosila outfit inspiriran disco erom - šljokičaste hlače crne boje i tuniku bez naramenica u bijeloj boji s crnim detaljem. Ovaj neobični komplet ne može nositi svatko, no njoj je to pošlo od ruke pa si je priskrbila sve poglede.

CANNES, FRANCE - MAY 21: Brad Pitt and Leonardo DiCaprio attends the screening of
Getty Images
Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

CANNES, FRANCE - MAY 21: (L-R) Margot Robbie, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt attend the screening of
Getty Images
Margot Robbie, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio i Brad Pitt

CANNES, FRANCE - MAY 21: Margot Robbie attends the screening of
Getty Images
Margot Robbie

Djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija, Camila Morrone također je blistala na crvenom tepihu i spremno pozirala okupljenim fotografima. 22-godišnjakinja je nosila bajkovitu haljinu sa šlepom čiji su rubovi ukrašeni perjem te je elegantnim izdanjem privukla pažnju, iako nije pozirala sa svojim slavnim dečkom.

CANNES, FRANCE - MAY 21: Camila Morrone attends the screening of
Getty Images
Camila Morrone

Linker
15. travanj 2024 04:01