Profimedia, AKM-GSI
odjednom nestao

Bradley Cooper pobjegao tijekom šetnje s bebom kad je došla punica Olga

Bilo je zanimljivo pratiti prizor na ulicama New Yorka kada je glumac Bradley Cooper nestao nedugo nakon što se obitelji u šetnji priključila majka Irine Sahyk, Olga Shaykhlislamova.

Bilo je zanimljivo pratiti prizor na ulicama New Yorka kada je glumac Bradley Cooper nestao nedugo nakon što se obitelji u šetnji priključila majka Irine Sahyk, Olga Shaykhlislamova.

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk ne odvajaju se od svoje kćerkice Lee de Seine kad god im to poslovi dopuštaju. U šetnji sa svojom mezimicom još se uvijek drže za ruke, baš kao u vrijeme kad su tek prohodali. Njihova je ljubav od samog početka bila velika jer je vijest o Irininoj trudnoći stigla nakon manje od godinu i pol njihove veze, a izdržali sve kušnje koje su uključivale i kraći prekid kojemu je navodno kumovala Bradlejeva majka Gloria Campano.

Ovaj put druga je baka stigla u posjetu obitelj, Irinina majka Olga Shaykhlislamova. Najprije su Irina i Bradley uživali u idili utroje, no kad se priključila baka Olga, Bradley se osjetio suvišnim, uvjeren da mama i kćer imaju o čemu pričati. Malenu su Leu de Seine, koja je svoj prvi rođendan proslavila 21. ožujka, iz nosiljke za bebe prebacili su u kolica, pa su tri generacije žena nastavile same švrljati gradom.

Irina unatoč bebi uvijek uhvati malo vremena za šoping - i ovaj put bila je odjevena po posljednjoj modi, u svojevrsnoj košulji-haljini na raznobojne prugice, vodoravne u gornjem, i vertikalne u dijelu suknje, što je dodatno pojačalo zanimljiv efekt. Nosila je i ravne natikače, nimalo dosadne, već s nizom zlatnih lančića.

EXCLUSIVE: Bradley Cooper and Irina Shayk take their baby Daughter Lea for a stroll, Irina Wore a Colourful striped t-shirt dress, NYC

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
03 May 2018, Image: 370474473, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

New York City, NY  - *EXCLUSIVE* Irina Shayk goes on a sightseeing stroll in stripes with her mother Olga Shaykhlislamova and one-year-old Lea. Irina strolls around with her daughter in a stroller while taking in the sights and snapping pictures along the way, wearing a striped dress and gold sandals..

Pictured: Irina Shayk



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 370514457, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
29. travanj 2024 06:51