Tamara Ecclestone i Jay Rutland obožavaju luksuzna putovanja i skupe restorane.
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Odmara u Hrvatskoj

Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

Nakon što je imućna nasljednica sa svojom obitelji stigla u Hrvatsku, gnjev Britanaca ne jenjava. Pretjerali su toliko da im se Tamara Ecclestone bila primorana javno obratiti, rekavši da joj je u Hrvatskoj lijepo i sigurno.

Bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone ovih dana s obitelji uživaju u odmoru na Jadranu. Obiteljskom jatom stigle su u društvu svojih supružnika i djece, a veliku većinu Britanca to je ostavilo potpuno ogorčenima. Dok se oni bore s epidemijom koronavirusa i ne mogu izlaziti iz svojih domova, kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić sa svojom obitelji bezbrižno uživa u ljepotama Dalmacije. Ljutnja Britanaca bila je tolika da je obišla niz svjetskih medija, poglavito britanskih, koji su prenosili gnjev s Tamarinih društvenih mreža.

Uživa na Jadranu već nekoliko dana, a ogorčenim Britancima to nije lako palo

Svi napadi u konačnici su toliko uznemirili Tamaru Ecclestone da se bila prisiljena obratiti javnosti putem svog Instagrama - objasnivši, između ostalog, da vuče hrvatske korijene! "Očito ovaj virus nije promijenio ljude na bolje, što je prava šteta. Za one od vas koji se pitaju , zbunjeni su ili jednostavno ogorčeni - nisam napuštala svoj dom tijekom karantene, nisam odlazila čak niti do parka. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovdje - to nije zabranjeno. Sada slijedim sva hrvatska pravila", napisala je između ostalog Tamara.

Hrvatskoj je donijela veliki marketing

Ljuta što su je napali zbog putovanja s kćerkicom i suprugom, nije više mogla šutjeti. I dok je Ecclestone zbog Hrvatske na sebe navukla nevjerojatan bijes, ona je Hrvatskoj donijela samo dobre stvari. Naime, zbog njezinog dolaska u domovinu majke joj Slavice Radić, Hrvatska se nebrojeno puta ovih dana našla na stranicama britanskog tiska i portala! U ovoj situaciji - reklama kakva se samo poželjeti može!

Čitajte i:

"Ovo je sramota!" Bijesni Britanci napali kćer najbogatije Hrvatice i bivšeg joj muža

Važno je zvati se Tamara: Umorili se na odmoru iz snova, pa otišli na još luksuzniji tretman

Prekinut odmor Tamare Ecclestone i obitelji: Žive u najčuvanijoj kući i ulici u Londonu, a dogodila im se katastrofa

Tamara Ecclestone šogoru: 'Kakav čovjek moraš biti da to napraviš na najvažniji dan svoje kćeri?'

Podrška sestre u najtežim trenucima: Tamara i Petra Ecclestone zajedno stigle na sud

Linker
19. travanj 2024 22:14