Razotkrila sve tajne!

Britanska glumica otkrila da priželjkuje još jedno dijete, a progovorila i o javnom poniženju

Promovirajući seriju ‘Anatomy of a Scandal‘ koju je snimila za Netflix, Sienna Miller dala je veliki intervju za magazin Elle, a u njemu je iskreno progovorila o mnogo čemu. Dotaknula se čak i nekih najintimnijih odluka, ali i skandalozne veze s Jude Lawom, koji ju je kao mladu djevojku grubo prevario.

Sienna Miller zvijezda je nove Netflixove dramske serije Anatomy of a Scandal čija je premijera zakazana za 15. travnja. Plavokosa glumica tumači lik žene uglednog političara kojemu se sudi zbog seksualnog zlostavljanja njegove pomoćnice.

U intervjuu za naslovnicu novog broja magazina Elle, Sienna je priznala kako joj je ova uloga bila i intimni izazov jer ju je vratila u jedan od najtežih perioda u njezinom životu - kad ju je tadašnji dečko, glumac Jude Law, javno ponizio prevarivši je s drugom ženom pred očima cijelog svijeta.

"Ako tko zna kako se moj lik mora osjećati dok cijeli svijet raspravlja o događajima u njezinoj spavaćoj sobi, onda sam to ja”, izjavila je Sienna Miller za Elle.

image

Sienninog suprugnika preljubnika u seriji 'Anatomy of a Scandal" igra glumac Rupert Friend.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pregrmjeli sve: Civilizirani susret bivših supružnika zbog djeteta

Glumica je i kazala kako je u Juda bila ludo zaljubljena, no kako je tada još bila na početku karijere i nije se znala nositi s njegovom preljubničkom prirodom. ''U to je vrijeme bilo puno magije u mom životu. Imala sam osjećaj da sam katapultirana u neki paralelni svemir. Jude je bio njegov centar, zbog čega je njegova izdaja za mene bila bolnija”, otkrila je Sienna, dodavši da je jedina razlika između nje i njezinog lika u seriji u načinu suočavanja s prevarom.

"Žena koju tumačim trudi se shvatiti da njezin muž možda nije muškarac za kojeg je mislila da jest. Ja sam odmah znala da je Jude osoba kojoj ne mogu vjerovati, iako sam na početku naše veze bila slijepa od ljubavi”, ispričala je Sienna.

Britanska slatkica do sada nikada nije tako iskreno govorila o svojoj turbulentnoj vezi s Jude Lawom, s kojim je bila nekoliko godina u vezi kad je 2005. "uhvaćen” u zagrljaju druge žene. Podsjetimo, Sienna ga je ostavila godinu dana kasnije, a razlog njezinoj šutnji bio je i taj što ga očito nije mogla preboljeti jer se s njim pomirila 2009. No, ni taj put nisu uspjeli i konačno su raskrstili dvije godine poslije.

Čitajte i: Sijed, bradat i naboran: Što se dogodilo jednom od najvećih holivudskih ljepotana

Planira proširenje obitelji

Raspravljujući o novoj ulozi glumica je otkrila i svoju dobro čuvanu tajnu. Naime, kako je priznala, kratko nakon 40. rođendana koji je proslavila prošlog prosinca, dala je zamrznuti jajne stanice jer želi imati još jedno dijete. Njezina kći Marlowe Ottoline Layng Sturridge, koju je dobila u vezi s glumcem Tomom Sturridgeom, danas je devetogodišnjakinja.

image

Sienna Miller i Jude Law 2004., godinu prije nego što ju je prevario i javno ponizio.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Osjećala sam pritisak vremena. Biološki sat mi otkucava, a ne bih htjela ostati samo na jednom djetetu. Možda se to nikada ne dogodi, no željela sam se osigurati. Vrijeme stvarno nije na strani žene ”, objasnila je svoju odluku glumica, koja je trenutno u vezi s 15 godina mlađim kolegom Oli Greenom.

Jedan od njezinih najiskrenijih intervjua do sada, Sienna Miller završila je konstatacijom da nikada nije bila sretnija.

"Sviđa mi se mir mog sadašnjeg života. Manje je tjeskobe i trčanja za nekim stvarima koje su nebitne. U međuvremenu sam spoznala prave vrijednosti, a to su moja prijateljstva, moje dijete i, u konačnici, pokušaj da budem sretna. To mi je doista dovoljno, dakako uz moj posao, zahvaljujući kojem mogu žiivjeti intezivno i biti kreativna”, zaključila je Sienna.

Linker
18. travanj 2024 16:51