PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Planira se osloboditi okova

Britney Spears obratila se obožavateljima: ‘Polaskana sam empatijom i brigom za moj život‘

Iako je zainteresirana da ispriča detalje o svom životu iz vlastite perspektive, to još nije moguće jer joj očevo skrbništvo brani slobodno nastupanje i izražavanje u bilo kojem obliku.

Iako je zainteresirana da ispriča detalje o svom životu iz vlastite perspektive, to još nije moguće jer joj očevo skrbništvo brani slobodno nastupanje i izražavanje u bilo kojem obliku.

Nakon što je početkom travnja Britney Spears napokon progovorila o potresnom dokumentarcu "Framing Britney Spears" na temu njezina tužna života i odnosa s ocem, pjevačica se obratila svojim obožavateljima koji su vodili kampanju #FreeBritney. Naime, inicijativa je pokrenuta kako bi se njezinom ocu oduzelo financijsko skrbništvo nad njom koje je dobio nakon njezinog živčanog sloma 2008. godine.

Čitajte i: Preuzima konce u svoje ruke? Britney Spears putem odvjetnika zatražila da joj ova žena bude skrbnica

Na Instagramu je objavila video koji je dio materijala za njezin projekt "Just Touch of Rose" snimljen prošle godine. U popratnom tekstu zahvalila je svima koji su joj iskazali potporu na ovaj ili onaj način.

"Dakle, ovaj video za ‘Just Touch of Rose‘ snimljen je prošle godine... te konkretne snimke nikada nisu viđene pa mi je sve nekako novo! Imam više od 10 minuta videozapisa za ovaj projekt i vjerujte mi da je to mnogo! Sretna što ovo mogu podijeliti sa svijetom koji je empatičan i zabrinut za moj život. Što da kažem, polaskana sam! Evo još jednog lijepog ljeta sa sladoledima i sunčanjem", napisala je Britney.

Čitajte i: Britney Spears: Od zvijezde do žrtve onih ljudi koji su joj trebali biti najbliži

Mnogi detalji o problemima glazbene dive objavljeni su u dokumentarcu koji je zgrozio javnost. Naime, otkriveno je da njezin otac Jamie potpuno kontrolira Britneyjin život - njezine kompletne financije, kada će izlaziti iz kuće, koga viđa i slično. No, Britney to više ne želi pa je angažirala odvjetnika koji bi trebao osigurati da joj Jodi Montgomery postane stalna skrbnica. Ona inače sada zamjenjuje Jamieja koji je s te dužnosti odstupio 2019. zbog zdravstvenih razloga.

"Nisam pogledala dokumentarac, ali iz onog što sam vidjela osjećam se neugodno kako su me izložili. Plakala sam dva tjedna i zapravo... još ponekad plačem!", napisala je Spears početkom travnja.

Čitajte i: Britney napokon progovorila o šokantnom filmu koji prati njezin život: ‘Još plačem zbog toga‘

Zainteresirana je za intervju, ali joj ga skrbništvo brani

Nakon što je Oprah Winfrey napravila intervju života u razgovoru s Meghan Markle i princom Harryjem, mnogi su javno izrazili želju da kraljica televizijskih intervjua pred kameru dovede zatočenu pop princezu. Iako je Britney zainteresirana za intervju, ali svoju životnu priču ne želi ispričati putem TV intervjua.

image
Britney Spears 2002. dok je žarila i palila glazbenom scenom.
MIRRORPIX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Britney bi htjela reći svoju priču i oduvijek je željela napisati memoare, ali skrbništvo to uvelike otežava te joj to ionako nije visoko na listi prioriteta", otkrio je izvor blizak pjevačici. Drugim riječima, skrbništvo njenog oca brani joj slobodno nastupanje i izražavanje u bilo kojem obliku pa će Britney morati pričekati dok ne dobije drugu skrbnicu ili se u potpunosti riješi skrbništva i počne sama kontrolirati svoj život.

Linker
26. travanj 2024 17:56