Ispričat će svoju stranu

Britney Spears potvrdila da piše memoare: ‘To mi je iscjeljujuće i terapeutski‘

Bivša glazbenica koja je više od desetljeća bila pod skrbništvom svog oca, zbog čega su joj osobne slobode bile drastično smanjene, nije mogla davati intervjue niti pisati toliko željene memoare.

Bivša pop princeza Britney Spears i dalje redovito obavještava svoje obožavatelje o svemu što joj se značajno događa u životu, tako ih je sada uputila o tome kako napreduje proces pisanja njenih memoara. Svojim je vjernim fanovima, koji su godinama uz nju, u poduljoj objavi na Instagramu objasnila u kojoj je fazi.

"Pa tako pišem knjigu i zapravo mi je to iscjeljujuće i terapeutski... istovremeno je i teško kopati po prošlim događajima u mom životu. Nikad se nisam mogla otvoreno izraziti. Mogu samo zamisliti kako zvučim djetinjasto, ali sam bila iznimno mlada kad se to događalo, a govorim o njima sada. Sigurna sam da se čini nevažno većini i potpuno sam svjesna toga", napisala je Britney.

Tada se glazbenica dotaknula i javne isprike Justina Timberlakea - koju je uputio i njoj i Janet Jackson. Podsjetimo, Justin se ispričao uoči izlaska dva dokumentarna filma "The New York Times Presents: Framing Britney Spears", kao i "The New York Times Presents: Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson", oba iz 2021.

"Umjesto da koristim srce, odlučila sam se za intelektualni pristup, kao što je Justin s mnogo poštovanja učinio kada se ispričao Janet i meni. Iako on nikad nije bio maltretiran ili zastrašivan od svoje obitelji, iskoristio je šansu da se ispriča 20 godina kasnije! Tajming je sve! Kako god bilo, htjela sam samo dati ljudi do znanja da mi je stalo i da mi je žao", nastavila je svoje izlaganje Spears.

Čitajte i: Obračun Britney spears se nastavlja: ‘Bilo je to prilično jadno od mog oca i trojice muškaraca s kojima je došao‘

Cijela obitelj piše memoare

Zatim je, kad se već o memoarima govori, Britney iskoristila još jednu šansu da popljuje memoare njene majke Lynne Spears, kao i memoare svoje mlađe sestre Jamie Lynn Spears. Spomenula je da su memoari članica njene obitelji napisani u vrijeme kada "nije mogla ni otići na kavu ili voziti (svoj) auto ili bilo što drugo", zbog skrbništva koji je nad njom imao otac Jamie Spears punih 13 godina.

Pjevačica je zatim nastavila s razmišljanjima o tome kako nikad nije bila netko od teških tema, ali da o svemu govori zašto što osjeća kao da se njen glas nikad nije čuo.

image

Britney Spears i Sam Asghari

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Jako mi je žao ako sam uvrijedila nekoga ovime što sam pisala, ali ako moja sestra legalno može spomenuti moje ime više od 200 puta... plakati na TV-u, i izazvati suosjećanje kod većine... Imam i ja pravo podijeliti nekoliko paragrafa na mom Instagramu", kazala je Britney u objavi koju je kasnije uklonila, pišu američki mediji.

Čak i ako je jasno da Britney od svoje najuže obitelji nema nikakvu podršku, također je lijepo vidjeti da je njen zaručnik Sam Asghari bezuvjetno za nju. "Kupujem prvi primjerak", napisao je Sam.

Linker
18. travanj 2024 22:15