Getty Images for New York Magazi
Izule su je iz cipela

Brooke Shields se šokirala kad je čula što su joj predložile obje kćeri

Glumica Brooke Shields je ostala zaprepaštena kad je čula prijedlog svojih kćeri koje su joj sugerirale da ode pod kirurški nož ne bi li korigirala lice.

Brooke Shields koja je modnim uspjehom osvojila svijet još kao dvanaestogodišnja djevojčica rekla je da ju je nedavna izjava njezinih kćeri dotukla. Slavnoj 54-godišnjakinji koja je kao glumica i model tijekom karijere krasila brojne naslovnice, kćeri su sugerirale da je došlo vrijeme da "poradi na svom licu".

NEW YORK, NY - MAY 07:  Actor Brooke Shields attends the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.  (Photo by Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)
Getty Images for New York Magazi

Iako su njezine vršnjakinje već naveliko eksperimentirale s plastičnim operacijama kako bi zadržale mladoliki izgled, glumica toj metodi odolijeva iz jednog jedinog razloga - straha od noža.

"Moje cure su mi dobacile da moram nešto učiniti sa svojim licem, nešto radikalnije", rekla je Brooke Shields gostujući u showu tv producenta Andyja Cohena, kritizirajući svoje kćeri Rowan (16) i Grier (13). "Nisam mogla vjerovati, mislila sam, pa ja sam ikona, do vraga".

Zbog svojih obrva Brooke je postala poznata i davno prije, dok guste obrve nisu bile u modi. "Znate što je posebno smiješno? Nikad nisam mislila o tome i bilo mi je čudno kad sam shvatila koliko ljudi je opsjednuto obrvama i to im je vrlo važno. Jako mi je zaglupljujuće kad je netko opsjednut nekim dijelom tijela, mislim da uvijek treba gledati širu sliku", rekla je glumica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Summer Fridays #fbf

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)

Linker
24. travanj 2024 01:40