Nije trač

Cameron Diaz najavila veliki povratak ulogom u Netflixovoj komediji s Jamiejem Foxxom

Jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu se vraća na filmsko platno nakon četverogodišnje pauze od snimanja.

Američka filmska glumica, 49-godišnja Cameron Diaz odlučila se vratiti na filmsko platno nakon što se 2018. godine "umirovila" i prestala sa snimanjem. Međutim, sada se vraća zbog uloge u Netflixovoj komediji s američkim glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je glumila 2014. u Annie. Snimanje je najavljeno krajem ove godine.

54-godišnji Jamie, objavio je uzbudljivu vijest te podijelio snimku razgovora s Cameronom - i Tomom Bradyjem, stručnjakom za ne-umirovljenje. Na Twitteru je napisao: "Cameron, nadam se da se ne ljutiš što sam ovo napisao, ali sada nema povratka. "Kada zaškripi jedna zvijezda pomaže drugoj da se vrati na pravi put".

U razgovoru s Jamiejem u audio isječku, Cameron, je poručila: "Trenutno sam tako tjeskobna", a Jamie je odgovorio: "Kako se osjećaš?". "Osjećam se uzbuđeno", odgovorila je.

Čitajte i: Cameron Diaz otkrila kako zbog majčinstva starenje doživljava potpuno drugačije: 'Sve se promijenilo...'

image

Cameron Diaz

GREGORIO T. BINUYA/EVERETT/PROFIMEDIA

"Razumijem. Slušaj, imam nekoga na drugoj liniji tko bi ti mogao pomoći u ovome", dodao je Jamie prije nego što je umiješao stručnjaka Toma Bradyja.

"Razgovarao sam s Jamiejem i rekao je da trebaš savjete kako se povući", objasnio je Tom.

"Relativno sam uspješan u umirovljenju!", dodao je Brady.

"Iskreno, upravo ono što mi je trebalo", nasmijala se Cameron.

Inače, Diaz je prestala glumiti 2018., četiri godine nakon njenog posljednjeg filma, Annie iz 2014., u kojoj je glumila Hannigana, u kojoj je također glumio Jamie.

image

Cameron Diaz

PATRICK/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U talk showu Kevina Harta otkrila je da ju je karijera na velikom ekranu sprječavala da upravlja životom i posveti se sebi.

Glumica je objasnila: "Kada ste osoba koja je stalno na ekranu, morate cijeloga sebe dati drugim ljudima".

"Jednostavno sam počela shvaćati da nisam zadovoljna na jednoj duhovnoj razini", dodala je.

Na kraju je naglasila kako joj je posao počeo utjecati na ostale segmente njezinog života, te da jednostavno nije željela da se pretvori u stroj.

Inače, Diaz je počela graditi karijeru još sa 16 godina kada je otišla od kuće i radila kao foto model, a u sljedećih je pet godina živjela na raznim lokacijama po cijelom svijetu. Nakon nekoliko uloga u nezavisnim i niskobudžetnim filmovima popularnost joj porasla 1998. godine kada je počela igrati glavnu ulogu u romantičnoj komediji "Svi su ludi za Mary". Dvije godine kasnije igra glavnu ulogu u Charliejevim anđelima, a 2001. je nastupa uz Toma Cruisea u Nebu boje vanilije, te daje glas princezi Fioni u popularnom animiranom filmu Shrek.

Danas je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu, a nakon što je dobila 20 milijuna dolara za nastavak Charliejevih anđela postala je tek druga glumica, nakon Julije Roberts, s tolikom zaradom u jednom filmu. 2004. nije glumila u nijednom igranom filmu, ali je ponovno dala glas princezi Fioni u nastavku Shreka.

Linker
15. travanj 2024 23:20