Instagram
tražio se stolac više

Četiri generacije Douglasa na okupu: Divna fotografija na kojoj su se okupili svi - od dvije do 102 godine

Obitelj Douglas skupila se za grupnu fotografiju i jedva su svi stali u kadar! Najvjerojatnije u domu Michaela i Catherine na Beverly Hillsu, od onih najmlađih pa do starijih, uživali su u obiteljskom ručku.

Četiri generacije za jednim stolom - lijepo je vidjeti veliku obitelj na okupu, njih četrnaest. Najstariji član obitelji, Kirk Douglas (102) sa suprugom Annom (100) okupili su se s glumcem Michaelom Douglasom (74) i njegovom suprugom, glumicom Catherinom Zeta-Jones (49). Njihovi sinovi - Cameron (40), Dylan (19) i kćer Carys (16) također su bili tamo. Najmlađa članica obitelji je uskoro dvogodišnja Cameronova kćer Lua Izzy.

Cameron je Michaelov najstariji sin kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Diandrom Luker, s kojom je u braku bio do 2000. godine. Sada vodi miran obiteljski život, no Cameron iza sebe ima teško razdoblje u kojemu se borio s drogom, a zbog toga je završio i u zatvoru na sedam godina. Prije devet godina uhićen je zbog posjedovanja heroina i dilanja metamfetamina.

Kazao je kako je obitelj bila velika podrška za njega, osobito pomajka Zeta-Jones koja nikada, kako je rekao jednom prilikom, nije odustala od njega. 2016. godine pušten je iz zatvora i godinu dana kasnije na svijet je došla njegova kćer. Fotografiju je na Instagramu podijelila nećakinja slavnog glumca, Kelsey Douglas, kćer Petera Douglasa, jedan od njegovih troje braće.

"Obitelj s jakim linijama čeljusti, s velikim apetitom i velikom željom da budu u centru pažnje", napisala je nećakinja u opis fotografije uz hashtag "obitelj".

Michael i Catherine imaju i dodatni razlog za slavlje, ove će godine proslaviti i 19. godinu sretnog braka. Sreli su se 1998. godine, a za to je zaslužan glumac Danny DeVito koji ih je upoznao, a dvije godine nakon, krajem 2000. su se vjenčali.

Linker
19. travanj 2024 18:49