Getty Images
Napeto iščekivanje

Četiri razloga zbog kojih svi vjeruju da je Meghan Markle već rodila

Svijet nestrpljivo iščekuje trenutak kada će Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa službeno objaviti da je novi član stigao u britansku kraljevsku obitelj. Iako službene potvrde da je Meghan rodila još uvijek nema, postoje naznake da je kraljevsko dijete već stiglo, a o njima sve glasnije bruji svijet.

Svijet nestrpljivo iščekuje trenutak kada će Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa službeno objaviti da je novi član stigao u britansku kraljevsku obitelj. Iako službene potvrde da je Meghan rodila još uvijek nema, postoje naznake da je kraljevsko dijete već stiglo, a o njima sve glasnije bruji svijet.

Otkako je stigla u Kraljevsku obitelj, Meghan Markle pokazala je neviđenu hrabrost suprotstavljajući se strogim pravilima britanskog dvora. Jedan od njih je i ono koje nalaže da se kraljevska djeca moraju roditi u bolnici te ih se odmah nakon rođenja moraju predstavi javnosti.

S obzirom ne to da dijete Vojvode i Vojvotkinje nije direktni nasljednik trona, Meghan je ova pravila zaobišla i odlučila roditi u tajnosti bez velike pompe. Upravo zato što još uvijek nema informacija o rođenju novog kraljevskog člana, mnogi nagađaju kako je Meghan zapravo već rodila, a to potvrđuju i ovi suptilni znakovi.

Doria Ragland stigla je u Veliku Britaniju

BERKSHIRE, ENGLAND - MAY 18:  Meghan Markle and her mother, Doria Ragland arrive at Cliveden House Hotel on the National Trust's Cliveden Estate to spend the night before her wedding to Prince Harry on May 18, 2018 in Berkshire, England.  (Photo by Steve Parsons - Pool / Getty Images)
Getty Images

Nakon što je unajmila čuvara svoje kuće u Los Angelesu i pobrinula se da njezinom psu ništa ne nedostaje, Meghanina majka Doria Ragland (62) doputovala je još prije nekoliko dana u Veliku Britaniju. Vojvotkinja od Sussexa inzistirala je da njezina majka nazoči porodu, a njezin dolazak možda je znak da je Meghan već rodila ili da dijete očekuje svaki čas.

Meghan nije bila na Uskršnjoj misi

Britanska kraljevska obitelj tijekom vikenda je slavila i Uskrs i 93. rođendan Kraljice Elizabete II., no Meghan nije nazočila niti jednom događaju. Malo je vjerojatno da bi propustila slavlje, osim ako se ne odmara nakon poroda.

Meghan i Harry već su zahvalili fanovima na darovima

Vojvotkinja i Vojvoda možda samo vole na vrijeme ispuniti svoje obveze i razveseliti fanove, ali njihova objava na Instagramu suptilno poručuje da je dijete već možda došlo na svijet. U poruci su zahvalili svima koji su svojim donacijama podržali rad raznih humanitarnih udruga ili se pridružili volonterskim organizacijama.

Rođenje djeteta drže u tajnosti

No, jedan od najvećih razloga zašto je Meghan možda već rodila jest činjenica da je potomka na svijet odlučila donijeti u tajnosti. "Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa zahvalni su na dobroj volji koju su primili od ljudi diljem Ujedinjenog Kraljevstva i svijeta dok se pripremaju za dolazak djeteta", stoji u izjavi Buckinghamske palače. Također, dodali su da će Meghan i Harry podijeliti sretne vijesti s javnošću tek nakon što proslave u privatnosti sa svojom obitelji.

Linker
28. travanj 2024 04:51