Robert Fajt / Hanza Media
Šetnja po Zrinjevcu

Četveročlana obitelj na okupu: Sinčić prvi put pokazao kćerkicu Iskru

Nakon što je u emisiji Nedjeljom u 2 otkrio da ima još jedno dijete, Ivan Vilibor Sinčić pohvalio se obiteljskom fotografijom na Facebooku - prvom od dolaska prinove.

Nakon što je u emisiji Nedjeljom u 2 otkrio da ima još jedno dijete, Ivan Vilibor Sinčić pohvalio se obiteljskom fotografijom na Facebooku - prvom od dolaska prinove.

Predsjednik Živog zida u svibnju prošle godine postao je otac, a uskoro nakon rođenja sina Ksavera njegova partnerica Vladimira Palfi ponovno je zatrudnjela te je ovog ljeta na svijet stigla njihova djevojčica - Iskra. Da je stigla prinova u njihovu obitelj skrivali su od javnosti sve do jučer, kada ju je Sinčić otkrio u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

- Da, otac sam dvoje djece. Najvažnije je djecu naučiti ljubavi, toleranciji i radnim navikama. Treba ih naučiti da se sve što vrijedi u životu ne postiže lako - izjavio je saborski zastupnik koji je naglasio da mu mijenjanje pelena nije strano te da svojoj partnerici Vladimiri Palfi, koja se odrekla mandata u Saboru kako bi bila s njihovim sinom, pomaže oko svega.

Ponosan otac uskoro nakon što je u emisiji otkrio da je njihova obitelj sada četveročlana, na svojoj je Facebook stranici objavio prvu obiteljsku fotografiju s jednoipolgodišnjim Ksaverom i četveromjesečnom Iskrom.

- Ime Ksaver izabrao sam ja, a ono na baskijskom jeziku znači novi dom. Htio bih da naš sin svoje ime nosi ponosno, da odraste u poštenu i dobru osobu, da se ničega u životu ne boji i da uvijek ostane borac kakav se pokazao u prvim danima života - otkrio je mladi političar za magazin Gloria nedugo nakon rođenja sina prošle godine, dok odabir imena Iskra za kćerkicu nije komentirao.

Linker
28. travanj 2024 16:41