Super tata!

Channing Tatum bojao se izazova s kojima se moraju nositi mnoge žene: ‘Nisam znao što trebam napraviti!‘

U intervju za magazin VMAN zeleoonoki zavodnik najpoznatiji po ulogama snažnih muškaraca iskreno je progovorio o traumatičnom roditeljskom iskustvu s kćerkicom koji je morao iznova izgraditi poslije rastave od bivše supruge Jenne Dewan.

Holivudski glumac Channing Tatum (41) krasi naslovnicu muškog magazina VMAN, a dio u kojem je odgovarao na pitanja o odnosu sa osmogodišnjom kćerkicom Everly, bio je posebno zanimljiv. Zvijezda brojnih akcijskih filmova i redatelj hvaljene komedije iz 2022. „Dog” priznao je da se ničeg u životu nije tako bojao kao prvog samostalnog vikenda s kćerkicom nakon što se rastao od njezine majke.

„Dvostruko sam se bojao. Stalno sam se pitao hoću li biti u stanju raditi bilo što od onoga što bi majka trebala raditi „, rekao je Tatum za VMAN. Ova Channingova Izjava posebice je bila zanimljiva mnogim njegovim kolegicama, od kojih su većina samohrane majke.

image

Jenna Dewan i kći Everly Tatum.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Znam da glumim izmišljotine i magične stvari, ali stvaran život je nešto drugo. A pogotovo odnos s vlastitim djetetom. Jednostavno nisam znao hoću li je moći upoznati na njenoj razini” - iskren je bio Tatum.

Poznatom glumcu, koji je karijeru započeo kao model pa mu nije bio problem razodjenuti se u filmskom hitu o striperima „Magic Mike”, ovo nije prvi put da priča na temu samohranog oca. O tome je ekskluzivno otvorio dušu 2020. za magazin Parents, kada je čitatelje nasmijao izjavom da u početku nije znao kako se igrati s kćerkicom jer ne lakira nokte niti ima dugu kosu. To je bio i prvi put da je progovorio o svom odnosu s Everlynom majkom Jennom Dewan od koje se rastao 2018., nakon devet godina ljubavi.

Čitajte i: Važan korak u vezi! Zoë Kravitz upoznala je Channingovu kći s kojom se sve više druže

„Djevojčice očekuju da ih uređujete, a ja je nisam znao ni pošteno počešljati, a kamoli joj napraviti pletenicu”, pojadao se tada glumac, koji je u međuvremenu svladao sve izazove samohranog oca i danas čak može biti primjer i mnogim mamama.

image

Channing Tatum i Jenna Dewan.

TONY DIMAIO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Sada za Everly radim oboje, i lakiram joj nokte i pravim frizure. Kako se to naše zajedničko putovanje odvijalo shvatio sam da je sve što trebam učiniti samo otići u njezin svijet", objasnio je glumac kako je od preplašenog roditelja postao super tata. Channing je izjavio i da je za svoj trud nagrađen vrstom ljubavi za koju je mislio da je rezervirana samo za mame.

Zbog svoje kćerkice Tatum je prošle godine objavio i prvu dječju knjigu „The One and Only Sparkella”. Za glavni lik u knjizi, djevojčicu Sparkellu, nadahnula ga je njegova Everly s kojom je tijekom karantene proveo najviše vremena.

Baš kao i Sparkella, Evie voli igrati trikove, nositi ludu odjeću i biti drugačija od svih. Ona je odvažna, lijepa i čarobna u svakom pogledu”, ispričao je ponosni tata, koji je i najavio da na proljeće planira objaviti novi nastavak o djevojčici Sparkelli.

Linker
15. travanj 2024 19:48