Posljednji put je slavni glumac viđen u javnosti sa svojom novom djevojkom u kolovozu prošle godine
 Profimedia, AKM-GSI
POVEZAO IH - HUMOR

Charlie Sheen neuspješno pokušao sakriti 25 godina mlađu djevojku

Bila je dadilja njegovim blizancima Bobu i Maxu, a sada je njegova najveća podrška. Zbog nove djevojke postao je vegan, budi se ranom zorom kako bi otplivao jutarnju rutu, a sada su pokazali i da ih je spojio - smisao za humor.

Iako su zajedno tek od ožujka, u životu glumca Charlieja Sheena (51) svašta se promijenilo: njegova 26-godišnja djevojka Julia Stambler uvjerila ga je da je veganska prehrana najbolja za njega, a zahvaljujući njoj je počeo i vježbati. Bivšoj zvijezdi serijala "Dva i pol muškarca" nova ljubav itekako godi, a to je pokazao i na kratkom odmoru u Santa Barbari. Par je, pokušavajući se sakriti od znatiželjnih fotografa, pokazao da ih povezuje i dobar smisao za humor. U šetnju luksuznim rezortom krenuli su uskladivši brkove: on je svoje pustio, a ona se opremila onim umjetnima. Ipak, nikoga nisu zavarali, ali su zato nastale zanimljive fotografije koje su sigurno nasmijale i paparazze.

Profimedia, AKM-GSI

Iako je promijenio prehranu i trudi se čim češće vježbati te je prestao konzumirati alkohol, Charlie Sheen se jednog poroka nije odrekao - cigareta.

- Sada sam posvećen vježbanju i prehrani. Više ne pijem kao prije, nisam pijan po nekoliko dana kao što sam znao biti. To je bila kombinacija samosažaljenja i srama. Nisam želio biti u dodiru s realnošću. Jednog dana sam se probudio i rekao: Ja zaslužujem bolje - izjavio je prošlog mjeseca Sheen, koji je prije dvije godine otkrio da je pozitivan na HIV. Sada se napokon osjeća mnogo bolje, a za to je zaslužna i 25 godina mlađa Julija, bivša dadilja njegovih 8-godišnjih blizanaca Roba i Maxa koje je dobio u braku s bivšom supurgom Brooke Mueller.

Profimedia, AKM-GSI
Posljednji put je slavni glumac viđen u javnosti sa svojom novom djevojkom u kolovozu prošle godine

Linker
25. travanj 2024 12:39