Profimedia, Backgrid USA
Baš kao nekad

'Charliejevi anđeli' ponovno zajedno: Nakon gotovo 20 godina spojio ih divan trenutak

Nakon gotovo 20 godina otkad su se zajedno 'tukle sa zločincima' u filmu "Charliejevi anđeli", popularna trojka ponovno se okupila i za to je imala jako dobar razlog.

Glumice Cameron Diaz (46), Lucy Liu (50) i Drew Barrymore (44) spojio je divan trenutak - na Stazi slavnih u Los Angelesu, Diaz i Barrymore došle su podržati svoju kolegicu i prijateljicu Liu koja je konačno dobila svoju 'zvijezdu'.

Hollywood, CA  - Lucy Liu Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame in Hollywood, California.

Pictured: Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu

BACKGRID USA 1 MAY 2019, Image: 430261552, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Njihovi široki osmjesi odavali su dobro raspoloženje, a sve tri glumice za ovu su jedinstvenu prigodu odabrale prilično različite outfite. Liu se pojavila u lepršavoj šarenoj haljini s motivom cvijeća, dok je Diaz došla u nešto ležernijem izdanju - trapericama, košulji i sakou. Barrymore je također odabrala haljinu, doduše crno-bijelu koju je kombinirala sa šalom zebra uzorka i sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Hollywood, CA  - Lucy Liu Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame in Hollywood, California.

Pictured: Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore, Cameron Diaz

BACKGRID USA 1 MAY 2019, Image: 430261339, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Specijalna gošća na događaju bila je i glumica Demi Moore (56) koja se Charliejevim anđelima pridružila na fotografiranju. Ona u drugom nastavku "Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom" glumi negativku Madison Lee, bivšu Charliejevu anđelicu.

Charlie's Angels, aka: 3 Engel für Charlie, USA 2000, Regie: McG (Joseph McGinty Nichol), Darsteller: Lucy Liu, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Image: 379500197, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie. Im Falle anderer Verwendungen, kontaktieren Sie uns bitte. For other uses, please contact us., Model Release: no, Credit line: Profimedia, United Archives
Profimedia, United Archives

Priča o djevojkama s odličnim borilačkim vještinama koje rade za tajanstvenog Charlieja prvi put je prikazana u obliku serije u sedamdesetima. Popularnu trojku su prve glumile Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson, a prvi film u kina je došao 2000. godine. Tri godine kasnije dobio je i nastavak, a glumica i redateljica Elizabeth Banks odlučila je ponovno udahnuti život Natalie Cook, Dylan Sanders i Alex Munday u remakeu koji će u kina doći 15. studenog ove godine. Diaz, Liu i Barrymore zamijenit će Oskarovka Lupita Nyong'o (35), Kristen Stewart (25) i Naomi Scott (28).

Linker
06. travanj 2024 22:41