KAKVA TRANSFORMACIJA!

Charlize Theron drastično promijenila imidž, više nije plavuša

Američka glumica već je godinama poznata po plavoj kosi, koja je već postala njezin glavni adut i zaštitni znak. Ovog puta na crvenom tepihu dobrotvorne manifestacije u organizaciji Universal Studiosa pojavila se u sasvim novom ruhu.

Charlize Theron (46) oduševila je obožavatelje kada je ovog vikenda izašla s novom frizurom. Glumica koja je inače poznata po svojoj plavoj kosi, prisustvovala je događaju za projekt u organizaciji Universal Studiosa. Iako je rijetki mogu zamisliti kao crnokosu, možemo se složiti da Charlize gotovo sve pristaje pa i ovakva transformacija koju apsolutno nitko ne bi očekivao!

Glumica je odjenula bijelu košulju dugih rukava na kopčanje i traperice koje je uparila s crnim štiklama. Cijeli look je upotpunila visećim naušnicama i narukvicom. Baš kao što to i priliči zanosnoj Charlize, odlučila se za prirodni make up. Još jedan dokaz da glumica vjerno prati trendove i modne novitete na tržištu je i crna clutch torbica koja je odlično upotpunila kombinaciju.

image
KEVIN WINTER AFP

Naime, talentirana zvijezda navodno se "spojila" s bivšim partnerom Halle Berry, Gabrielom Aubryjem.

“Ne žure se i jednostavno uživaju zajedno”, i nije “ništa ozbiljno”, otkrio je izvor za Us Weekly prošlog mjeseca. Prvi put su bili u vezi prije pet godina, no ona je javno demantirala da su tada hodali.

Podsjetimo, zanosna plavuša južnoafričkih korijena niže uspjehe još od 2003. godine, kada je osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu 2003. godine u filmu Čudovište. Američka državljanka postala je 2007. godine.

image
KEVIN WINTER AFP

Sa 16 godina je otputovala u Milano nakon pobjede na lokalnom natjecanju. Nakon toga je otputovala u New York gdje je pohađala baletnu školu Joffrey Ballet. Plesnu karijeru je završila s 19 godina zbog ozljede koljena. Nakon toga je odletjela u Los Angeles, gdje je otkrila svoj talent za glumu. Veće uloge ostvarila je u filmovima The Devil's Advocate, Mighty Joe Young i The Cider House Rules.

image
KEVIN WINTER AFP

Već 2005. godine je dobila zvijezdu na Hollywoodskom šetalištu slavnih. Iste godine je glumila u filmu Æon Flux, te je ponovno nominirana za Oscara za ulogu filmu North Country. Te je godine također glumila u seriji Arrested Development. 2008. je glumila u filmu Hancock, a do današnjeg dana nanizala je velike uspjehe u značajnim filmskim ulogama.

Linker
19. travanj 2024 18:03