Profimedia
NAJKRAĆI BRAKOVI POZNATIH

Cheryl se razvela nakon 18 mjeseci, neki parovi su izdržali mnogo kraće

Pop zvijezda Cheryl se razvela od svojeg drugog supruga Jeana-Bernarda Fernardeza-Versinija. Pjevačica najpoznatija po hitu "Fight For This Love“ razvela se nakon svega 18 mjeseci braka, a kao razlog je navela suprugovo "nerazumno ponašanje" dodajući da joj je ono prouzročilo stres i gubitak težine.

Par se vjenčao na privatnom otoku u srpnju 2014. nakon tromjesečne veze, a već se neko vrijeme šuškalo o razvodu. Osobe bliske paru često su spominjale ljubomorne ispade, a navodno je veliki problem njihove veze bila i jezična barijera budući da Cheryl ne zna francuski, a Jean-Bernardov engleski je poprilično manjkav i dostatan samo za osnovnu komunikaciju.

Ljubavne avanture prpošne Cheryl već godinama pune novinske stupce, od prvog braka s nogometašem Ashleyjem Coleom, preko veza s plesačima Derekom Houghom i Treom Hollowayem te deset godina mlađim članom glazbene skupine One Direction Liamom Payneom, svaka njezina veza bila je pod budnim okom javnosti.

Iako se čini kratkim, njezin je posljednji brak ustvari imao sasvim prosječno trajanje. Barem ako se kao referenca uzimaju svjetski celebrityji koji ono "dok nas smrt ne rastavi" doživljavaju prilično ležerno ili se prave da to nisu nikada izgovorili.

Ovo je sedam najkraćih holivudskih brakova od kojih su neki trajali kraće od otvorene boce mlijeka u hladnjaku.

Profimedia

Kim Kardashian & Kris Humphries

Šestomjesečna romansa između Kim Kardashian i NBA košarkaša Krisa Humphriesa dovela je do braka koji je trajao puna 72 dana. Zanimljivo je da je razvod uslijedio samo dva tjedna nakon što je na kanlu E! Entertainment TV-a emitirana dvodijelna specijalna emisija o njihovom vjenčanju.

Profmedia

Pamela Anderson & Kid Rock

Veza glumice i pjevača počela je kao sapunica, a tako je i završila. Svađanja i mirenja, odlasci i dolasci, a sve, naravno, pod lupom javnosti. Vjenčali su se na jahti u St. Tropezu u srpnju 2006., a u studenom iste godine oboje su podnijeli zahtjeve za razvod.

Profimedia

Britney Spears & Jason Alexander

Manje od 55 sati nakon što se udala za svojeg prijatelja iz djetinjstva, Britney Spears je opet bila single. Brak je sklopljen u Las Vegasu 2004., a Britney je kasnije izjavila da "nije bila svjesna svojih postupaka i da nije mogla razborito odlučivati.“

Getty Images

Carmen Electra & Dennis Rodman

Nakon samo osam mjeseci veze glumica najpoznatija po ulozi u serijalu "Baywatch“ i NBA košarkaš najpoznatiji po čestim promjenama frizure i sjajnoj igri u obrani vjenčali su se 14. studenog 1998. Devet dana kasnije Rodman je potpisao zahtjev za razvod tvrdeći da je za vrijeme ceremonije bio – pijan.

Profimedia

Donna Pelle & Charlie Sheen

"Ona je anđeo koji je iz raja došao da me vodi kroz ostatak moga života“, izjavio je glumac o manekenki za koju se vjenčao na svoj trideseti rođendan. Pet mjeseci kasnije su se razveli, a Charlie Sheen je o svojoj bivšoj dragoj sada govorio sažetije, manje poetski i sasvim seksistički – "Kada kupiš loš automobil, on se lako pokvari.“

Profimedia

Tracey Edmonds & Eddie Murphy

Što se dogodi na Bora Bori, ostaje na Bora Bori. Vjerojatno su se time vodili Tracey Edwards i Eddie Murphy koji su se na egzotičnom otoku vjenčali na prvi dan 2008., ali dva tjedna kasnije su se vratili u Sjedinjene Američke Države i odlučili da će radije ostati prijatelji.

Splashnews

Lisa Marie Presley & Nicolas Cage

Iako je Nicolas Cage veliki obožavatelj Elvisa, ljubav prema pokojnom puncu očito nije dovoljna da bi brak opstao. Par se vjenčao u kolovozu 2002., a tri mjeseca poslije pokrenut je zahtjev za razvodom. Procedura rastave trajala je punih 14 mjeseci dulje nego sam brak.

Linker
19. travanj 2024 00:00