Jednostavna i draga

Chrissy i Meghan zbližila je tragedija: Javila joj se u najtežem trenutku koji majka može zamisliti

Bivši model i bivša glumica upoznale su se prije nekoliko godina kada su sudjelovale istoj emisiji, a otada ih je povezao niz nesretnih životnih događaja.

Chrissy Teigen otkrila je kako ima bliske odnose s članicom kraljevske obitelji, Meghan Markle. Bivši model i supruga pjevača Johna Legenda otkrila je da se u nekoliko navrata povezala s vojvotkinjom od Sussexa, no najposebniji od svih je bio kada je Meghan - koja je i sama proživjela pobačaj prošlog ljeta - prva ostvarila kontakt s Chrissy nakon što je izgubila sina Jacka prošle godine.

"Bila je jako draga prema meni otkako smo se povezale. Pisala mi je oko bebe Jacka... ali ona je toliko divna i dobra, baš kao i što i svi kažu da jest", kazala je Chrissy kao odgovor na pitanje obožavatelja nakon emisije Watch What Happens Live!

"Zato gledaš sve i misliš si - ‘Moj bože, što nije u redu s ljudima koji ovu osobu prikazuju kao zlu ili ludu?‘ Kad je ona tako jednostavna i draga kao što i kažu da jest", nastavila je Teigen.

Branila ju nekoliko puta

No, osim što su se povezale na toj najintimnijoj i bolnoj razini - kao dvije žene koje su u trudnoći ostale bez djeteta, Chrissy i Meghan su se čule i nakon sada već legendarnog intervjua koje je vojvotkinja sa suprugom princom Harryjem dala Oprah Winfrey prošlog mjeseca.

Čitajte i: Chrissy otvorila dušu i objasnila svaki detalj gubitka djeteta: ‘Ja sam to proživjela‘

Čitajte i: Kći Meghan Markle, koja na svijet dolazi na ljeto, od mame će naslijediti dar s posebnim značenjem

"Kada sam ga sjela pogledati, pomislila sam: ‘Ajme, ovo je velika stvar!‘ Ali također, dosta sam čekala da ga uopće pogledam, tako da sam već dosta toga čula o intervjuu", otkrila je Chrissy.

Voditelj emisije upitao je je li Markle ipak otkirla malo više u njihovom razgovoru, ali Teigen je kazala da nije saznala ništa što već nije podijeljeno s javnosti.

"Ne, mislim da je bila vrlo iskrena i otvorena. Mislim da je njezina istina bila njezina istina od samog početka", kazala je Chrissy. Bivši model i bivša glumica upoznale su se prvi puta kada su zajedno nastupale u kvizu "Deal or No Deal", a od tada do sada, Chrissy je Meghan već nekoliko puta javno branila.

Linker
24. travanj 2024 08:36