Profimedia, Xposurephotos
iznenađenje za početak turneje

Čije su to bebe? Beyonce i Jay-Z iznenadili fanove 'lažnim blizancima'

Slavni bračni par krenuo je na turneju "On The Run II" i razveselio fanove scenama iz privatnog života. Barem su svi tako mislili...

Malena Blue Ivy od samog se rođenja stalno pojavljuje uz svoje slavne roditelje, no blizance Rumi i Sira, Beyonce i Jay-Z odlučili su zaštititi od očiju javnosti.

Upravo zbog toga, mnoge je fanove iznenadilo kad se na divovskom video zidu iza pozornice za vrijeme koncerta u Cardiffu pojavila Beyonce s blizancima u rukama.

Uslijedilo je nekoliko scena u kojima Jay- Z i Beyonce u rukama drže blizance, uz natpise "Ljubav je univerzalna" i "Ljubav ne mijenja", što je izazvalo gromoglasan pljesak publike.

Obožavatelji su, sasvim očekivano, bili uvjereni da su nakon višemjesečne stanke, reper i slavna pjevačica na snimci pokazali svoje 11-mjesečne blizance, no jutros je u medijima osvanula vijest da je zapravo riječ o bebama statistima.

Naime, za Buzzfeed News, predstavnici poznatog bračnog para izjavili su kako se njihovi blizanci ne nalaze na snimkama koje fanovi imaju priliku vidjeti u sklopu turneje "On The run II", a isto je potvrdio i Us Weekly.

Neki ipak sumnjaju da su 'lažni blizanci' snimili samo krupnije kadrove, dok se na snimkama iz doma obitelji Carter ipak nalaze Rumi i Sir, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

Beyonce i Jay-Z još uvijek nisu objasnili zašto su se odlučili na potez snimanja blizanaca koji nisu njihovi ni što su fanovima htjeli poručiti.

BGUK_1255687 - Cardiff, UNITED KINGDOM  - Beyonce Knowles and Jay Z on stage in concert performing live as they open their On The Run II World tour in Cardiff at the Principality Stadium. Beyonce wore a number of different outfits during her performance.

Pictured: Beyonce Knowles, Jay Z

BACKGRID UK 6 JUNE 2018, Image: 374068484, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
19. travanj 2024 00:43