Bore se

Cijela obitelj se zarazila: Tori Spelling otkrila da joj korona ne popušta ni nakon tjedan dana

Glumica je posljednja u obitelji razvila simptome, a kaže posebno je nesretna postala kad je shvatila da ne može pomoći djeci.

Čak tjedan dana nakon što joj je dijagnosticiran Covid-19, glumica i reality zvijezda Tori Spelling ne osjeća se dobro. Amerikanka koja je svjetsku slavu stekla ulogom Donne Martin u tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210", svojim je obožavateljima vijesti o zdravlju, odnosno bolesti, otkrila putem Instagram storyja. Uz tužan pogled dok leži u krevetu, Tori je napisala: "Dan osam... kada će ovo krenuti na bolje?!"

Da je pozitivna na koronu Tori je otkrila još u petak, kazavši da je osim nje i ostatak obitelji pozitivno na virus. U poduljem postu objasnila je da svi "imaju neku vrstu simptoma, u različitom intenzitetu", dodala je i kako je ona posljednja pokazala neke znakove bolesti. Kaže, svi su se nadali da je obična prehlada, ali - nije bila.

"Ništa nije gore od toga da se želiš brinuti za svoje malene, ali ti je toliko loše da ne možeš ni funkcionirati sam za sebe. Osjećam se beskorisno kao roditelj. Slomljena sam. Mama bi se trebala brinuti za svoju dječicu kada su bolesni. Tako to ide", pojadala se Spelling.

Čitajte i: Nakon 15 godina ljubavi i petero djece raspada se još jedan brak: Nevjera je ipak kriva za sve

Velika obitelj

Sa suprugom Deanom McDermottom ima petero djece: Liam (14), Stella (13), Hattie (10), Finn (9) i Beau (4).

"Često se ulovim da sve radim potpuno sama, još uvijek radim na tome", priznala je. Za takvo njeno ponašanje, Tori 'krivi' odrastanje u bogatoj obitelji producenta Aarona Spellinga. "Dosta mi je teško jer sam odrasla u obitelji koja je imala mnogo pomoći uokolo. Odrasla sam uz stalno zaposlenu dadilju, i još kao djevojčica sam razmišljala - kad budem imala djecu, to ću raditi sama. Tako da radim sve, ali još uvijek radim na tome. U redu je potražiti pomoć", objasnila je Spelling.

Njen suprug McDermott u subotu je također obožavatelje uputio u svoju borbu s virusom, koji se proširio zemljom velikom brzinom, zbog iznimno zarazne omicron varijante.

"Ovo je prvo mjesto gdje ću otići kad prebolim Covid!", napisao je glumac uz fotografiju sebe kako igra hokej. "Moram biti iskren, stvarno me prepalo. Disanje mi je bilo toliko ugroženo, mislio sam da će me staviti na kisik. Polako ide na bolje. Pazite se", dodao je suprug Tori Spelling.

Linker
24. travanj 2024 00:18