Kraj ljubavi?

Čini se da je pukla ljubav zvijezda Euforije: Dominic uhvaćen u društvu misteriozne djevojke

Glumac, koji je od početka godine u vezi s Hunter Schafer, jednom od glavnih glumica omiljene serije, uhvaćen je u večernjem izlasku, čime je razbjesnio brojne fanove.

Glumac Dominic Fike viđen je kako uživa u noćnom izlasku, i to netom nakon što su počele kolati glasine da je prekinuo s djevojkom i kolegicom iz serijala Euforija, Hunter Schafer, i to samo nekoliko mjeseci nakon što su počeli izlaziti.

Dvadesetšestogodišnja zvijezda izgledala je kao da se odlično zabavlja, no mnogi su mu obožavatelji zamjerili jednu stvar, a to je razgovor s nepoznatom djevojkom.

image

Upravo su fotografije na kojima Fike puši cigaretu u društvu brinete razbjesnile obožavatelje.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Upravo su fotografije na kojima Fike puši cigaretu u društvu brinete razbjesnile obožavatelje koji su podržavali njegovu vezu s Hunter, no čini se kako par već neko vrijeme nije - par.

image

Dvadesetšestogodišnja zvijezda izgledala je kao da se odlično zabavlja.

/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon što je priznala kako joj smetaju golišave scene, Sydney Sweeney se pojavila u opuštenom izdanju

Početkom godine započela su šuškanja o tome da su Dominic i Hunter zajedno, a nagađanja su potvrđena kada su ih fotografi ulovili kako izlaze iz restorana držeći se za ruke. U veljači je Dominic na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se ljube u restoranu, a prvi put su kao par izašli u javnost u ožujku kada su se pojavili na Vanity Fair Oscar partiju.

image

Početkom godine započela su šuškanja o tome da su Dominic i Hunter zajedno.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dominic je ranije izlazio s glumicom Dianom Silvers, a Hunter je upoznao prilikom snimanja druge sezone serije Euforija u kojoj se njihovi likovi zaljube te Jules (Hunter) prevari partnericu Rue (Zendaya).

Linker
17. travanj 2024 21:39