Profimedia, Mega Agency
UŽIVA U ŽIVOTU

Čini se da se ne planira vratiti: Cameron Diaz prvi put progovorila zašto je nestala s glumačke scene

Nekad omiljena glumica Cameron Diaz već je pet godina u svojevrsnoj glumačkoj mirovini i oduševljena je sa svojim životom daleko od reflektora pa nije niti sigurna hoće li se ikada vratiti.

U eseju koji je napisala za InStyle, glumica Cameron Diaz (46) otvoreno je progovorila o svojem životu koji živi daleko od slave i priznala kako joj reflektori i gluma nimalo ne nedostaju.

- Dala sam više od pola svojeg života publici. Osjećam da je vrijeme da odvojim vrijeme za sebe kako bih odabrala na koji način se želim vratiti u svijet. Ako to odlučim. Ne nedostaju mi nastupi, ne nedostaje mi gluma. Što god da napravim, moram biti strastvena oko toga jer je inače bezvrijedno - objasnila je glumica koja se zadnji put na malim ekranima pojavila 2014. u remakeu mjuzikla "Annie".

Njezine riječi da joj gluma ne nedostaje dolaze samo nekoliko mjeseci nakon što je glumica Selma Blair izrazila želju da snime nastavak komedije "The Sweetest Thing" u kojoj su zajedno glumile. ali uz to komentirala da je Cameron "nažalost u mirovini". Iako to Diaz nikada sama do tada nije izgovorila, kasnije je priznala kako zaista je u nekom tipu umirovljenja od glume.

Vrijeme koje je nekad trošila na glumu, sada, kako je sama napisala, troši na izgradnju boljih i jačih odnosa s ljudima koji je okružuju, a među njima je i njezin suprug Benji Madden. Naravno, gitarist benda Good Charlotte je dobio samo komplimente u eseju.

"Vjenčanje s Benjijem je bila najbolja stvar koja mi se dogodila. Moj suprug je najbolji. Divna je osoba i odličan partner. Brak je definitivno težak i traži mnogo rada, ali trebaš biti s osobom koja je spremna raditi na tome s tobom. U braku nema 60-40, sve se mora dijeliti pola-pola i točka. I to cijelo vrijeme", napisala je Cameron i dodala kako je stvarno sretna što ima njega. Par se vjenčao 2015. godine, a zaručili su se godinu ranije nakon samo sedam mjeseci veze. Svoj privatan život skrivaju i rijetko objavljuju zajedničke fotografije, a još rjeđe ih se može uhvatiti zajedno u javnosti.

Linker
20. travanj 2024 06:54