potpuno joj vjeruje

Colin prepustio Scarlett Johansson organizaciju vjenčanja: ‘Ne želim glumiti da imam ukusa‘

Komičar Colin Jost za ženu svog života zaručio se nakon dvije godine hodanja, a zatim s veseljem prepustio sve konce vezane uz organizaciju vjenčanja svojoj budućoj supruzi. Kako kaže, ionako mu je bilo najvažnije da se pristala udati za njega.

Colina Josta nije sram priznati da nema previše stila te da je pripreme vjenčanja drage volje prepustio svojoj dragoj, glumici Scarlett Johansson.

Zvijezda showa Saturday Night Live u nedavnom je intervjuu za Entertainment Tonight otkrio da je sjeo "na stražnje" sjedalo na ludoj vožnji do vjenčanja koje se odvilo prošlog listopada te Scarlett dopustio da sve napravi po svome.

"Ne želim glumiti da imam ukusa ili da se razumijem u neke stvari. radije ću prepustiti sve nekome tko ima puno više stila i znanja vezanog za takve stvari. To sam naučio u životu. Radije ću da mi netko drugi kaže koja mi majica pristaje", izjavio je 38-godišnji Colin.

"Kad sam odrastao, nikad nisam razmišljao o savršenom vjenčanju, već o savršenoj partnerici. Tu ima toliko detalja o kojima nisam ni razmišljao", nastavio je Colin.

Važnije od vjenčanja mu je bilo da slavna glumica kaže - da!

Drugi suprug Scarlett Johansson otkrio je i kako mu je od vjenčanja puno važnija bila prosidba.

"Bilo mi je najvažnije da je to dobro ispalo, više od ičega drugoga", izjavio je.

Scarlett i Jost zaručili su se 2019. godine, nakon dvije godine hodanja, a krajem 2020. stali pred oltar u krugu najbliže obitelji i prijatelja.

Linker
20. travanj 2024 00:41