VELIKO SLAVLJE

Cristiano Ronaldo Junior proslavio rođendan: Georgina podijelila fotografije proslave koju su mu priredili

Ronaldovo najstarije dijete napunilo je dvanaest godina, a igrač Manchester Uniteda sa svojom je partnericom Georginom Rodriguez podijelio fotografije slavlja.

Maleni Cristiano Junior, nasljednik nogometne zvijezde Cristiana Ronalda, proslavio je u petak rođendan u društvu mame i tate te braće i sestara.

Dječak slijedi stope svog slavnog oca te silno želi postati profesionalni nogometaš, a povodom njegovog rođendana se oglasio i Ronaldo s dirljivom rođendanskom objavom na Instagramu.

Ispod zajedničke fotografije u avionu, Ronaldo je napisao: "Sretan rođendan sine moj.

"Kako vrijeme prolazi? Hoćemo li i dalje igrati zajedno?'', dodao je proslavljeni nogometaš.

"Najvažnije je da i dalje budeš dečko velikog srca! Sretno! Tata te jako voli", poručio je na samom kraju.

Obožavatelji su brzo reagirali, te uputili tople čestitke, a jedan je rekao: "Zato je CR7 najbolji nogometaš svih vremena."

Drugi je napisao: "Najbolji igrači."

Jedan je izjavio: "Sigurno ćete igrati zajedno na terenu u budućnosti."

Drugi je dodao: "Sretan rođendan Cristianu Jr-u, tako je brzo odrastao."

Malenom Cristianu Junioru se predviđa blistava budućnost u nogometu, dok mnogi fanovi predvođaju da će Eva (5), Matteo (5), Alana Martina (4) i Bella Esmeralda (2 mjeseca) krenuti drugim stopama.

Djeca su se nakon završetka nogometne sezone pridružila Ronaldu i partnerici Georgini Rodriguez na zasluženom odmoru. No obitelj je u travnju zadesila tragedija nakon što je Ronaldo objavio vijest o gubitku Belline blizanke na porodu.

Naime, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda nosila je blizance, međutim kćerkicu je rodila, ali dječak je preminuo na porodu zbog komplikacija. Na Instagramu su u travnju poručili da prolaze kroz 'najveću bol u životu'. Medije su zamolili za privatnost u ovim izrazito teškim vremenima.

Linker
07. travanj 2024 17:39