U MILANU

Crna pantera nadmašila i Dua Lipu na reviji Donatelle Versace: Naomi Campbell na pisti prvi put nakon što je postala majka

I u 52. godini, Naomi Campbell zasjenila je svoje znatno mlađe kolegice. Nakon revije, Donatella Versace izgrlila je modnu ikonu koja je u pedestima dobila djevojčicu zahvaljujući surogat majki. To je obznanila u svibnju ove godine.

Iako se naveliko priča o tome kako je glazbenica i Kosovarka Dua Lipa otvorila modnu reviju Donatelle Versace na Tjednu mode u Milanu hodajući na ritam svojeg glazbenog hita "Physical", izgleda kako ju je ipak nadmašila jedna i jedina, Crna pantera, možda i najpopularnija manekenka svih vremena - Naomi Campbell.

image
Naomi Campbell u Versaceu
SHUTTERSTOCK

U kreaciji kultne talijanske modne kuće koja je u Milanu održala reviju prvi put nakon pauze od dvije godine, Naomi je blistala u odijelu upečatljive kombinacije boja, narančasto-ružičaste te bijelim sandalama na petu, a svojom pojavom zasjenila je znatno mlađe kolegice Gigi Hadid, Irinu Shayk i Emily Ratajkowski. Kraljica modnih pisti vratila se onome što najbolje zna, a prvi put je nosila reviju nakon što je u svibnju ove godine obznanila kako je postala majka. Zahvaljujući surogat majci u 52. godini Naomi napokon ima ono što je priželjkivala posljednjih nekoliko godina.

image
Dua Lipa otvorila je reviju Versacea
RICCARDO GIORDANO/IPA/SHUTTERSTOCK

"Prekrasan mali blagoslov odabrao me da budem njezina majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi", napisala je Campbell u opisu fotografije na kojoj se vide tek nogice njezine djevojčice.

Koliko je povezana s obitelji Versace, u prilog ide činjenica da je malenoj odjenula pidžamu s njihovim potpisom, a ove se godine prisjetila i obljetnice tragično preminulog prijatelja i suradnika Gianija Versacea.

Čitajte i: Majčinstvo u pedestima! Naomi Campbell otkrila da je postala majka djevojčice

"Nedostaješ mi, tvoja intuicija i djela bili su ispred svog vremena. Tvoja predanost radu bila je vrijedna divljenja, a tvoj autentičan zagrljaj, velikodušnost i predivno srce obožavani", napisala je manekenka u objavi. Versace će u Milanu navodno imati još jednu reviju, 26. rujna, a prema pozivnicama koje je Donatella poslala prijateljima i najbližim suradnicima, radi se o kolekciji za jesen/zimu 2022. godine i njihovoj suradnji s Fendijem.

Čitajte i: 'Crna pantera' oca nikad nije upoznala, a zbog traumatičnog djetinjstva postala je nasilna

Linker
25. travanj 2024 14:48