Naježit ćete se!

‘Čudo je moguće‘! Jacques posjetio Kliniku za infektivne bolesti i zapjevao glasom anđela

Jacques Houdek posjetio je s Markom Vuckovićem Kliniku za infektivne bolesti i zapjevao u praznoj predavaonici, prekinuvši sablasnu tišinu koja njome vlada. Sreo se i s ravnateljicom Alemkom Markotić. Njegova izvedba iznimno je dirljiva.

Glazbenik Jacques Houdek odlučio se ovih blagdana posjetiti one koji se svojski trude da suzbiju pandemiju koronavirusa. Na društvenim mrežama otkrio je kako je uoči Božića posjetio Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

"U predvečerje Božića Jacques je posjetio Kliniku Za Infektivne Bolesti Dr. Fran Mihaljević i u potpuno praznoj predavaonici sablasnu tišinu, u glazbenoj pratnji koautora Marka Vuckovića, pobijedio pjesmom nadahnjujuće poruke - ČUDO JE MOGUĆE - želeći tim činom zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na odricanju i plemenitu djelovanju za naše zdravlje svih ovih mjeseci. Čuvajmo jedni druge i živimo jedni za druge, a ne jedni pored drugih", navode na službenim stranicama Jacquesa Houdeka.

"Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova... Radost i nada, koje donosi mali Bog, neka nam budu zalog za vjeru u čuda", dodaje se na službenoj stranici ovog glazbenika.

Houdek je pozirao i s ravnateljicom klinike Alemkom Markotić, a obožavatelji su ga za ovaj hvalevrijedan potez obasuli pohvalama i čestitkama.

Linker
19. travanj 2024 02:37