Facebook
Jedva čekamo!

'Dadilja' se vraća: S kolegama iz serije priprema posebnu 'karantena' epizodu

Naravno, nije riječ o epizodi snimanoj u studiju već o interpretaciji pilot epizode iz 1993. koja će nas sigurno pošteno nasmijati.

Glumica Fran Drescher, najpoznatija po ulozi vrckave Fran Fine u humorističnoj seriji "Dadilja", sjetila se odlične ideje kako bi zabavila fanove tijekom svjetske karantene. Drescher je okupila kolege iz serije s kojima će snimiti posebnu "karantena" epizodu, a vijest je objavila na Twitteru i Instagramu. Ipak, to neće biti prava epizoda već online interpretacije pilot epizode iz 1993.

Za jedan strani magazin rekla je kako je na tu ideju došla jer je "smijeh najbolji lijek za ovakvu situaciju".

"U ova izazovna vremena, koautor serije, Peter Marc Jacobson i ja smo razmišljali i došli do zaključka da bi bilo odlično okupiti staru gardu kako bi svi zajedno interpretirali pilot epizodu. Bit će to jedinstveni pandemijsko iskustvo, specijalno za sve naše drage gledatelje, jer nam svima sada treba smijeha i pozitivne energije", rekla je Drescher.

Popularna serija iz devedesetih dogurala je do šeste sezone, a reprize smo godinama mogli gledati i na našim kanalima. Uz Drescher, u online epizodi pojavit će se Charles Shaughnessy (Max Sheffield), Madeline Zima (Grace), Benjamin Salisbury (Brighton) i Nicholle Tom (Maggie)te Daniel Davis (Niles), Lauren Lane (CC Babcock), Renee Taylor (Sylvia) i Rachel Chagall (Val).

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 20:46