Peta sreća

Daleko od očiju javnosti našao novu sreću: Brian Austin Green čeka dijete s australskom plesačicom

Iz propalog braka s holivudskom glumicom Megan Fox ima tri dječaka, iz bivše veze još jednog sina pa se zvijezda kultne serije ‘Beverly Hills‘ nada da bi ovog puta mogao dobiti djevojčicu

Kad ga je supruga Megan Fox prije dvije godine ostavila zbog osebujnog repera Machine Gun Kellyja, američkog glumca Briana Austina Greena (48) fanovi su žalili. Bio je suprug koji je posljednji doznao, zbunjen i tužan zbog propalog braka i činjenice da će teško moći objasniti njihovoj djeci, trojci dječaka, zašto se mama odselila?

Danas je sve drugačije. Nedugo nakon što su mu "sve lađe potonule" upoznao je australsku plesačicu Sharnu Burgess (36), članicu stalne plesačke postave američke inačice showa “Zvijezde plešu” i prije godinu dana zaljubio se preko ušiju. Sada, pak, očekuju prvo zajedničko dijete, javlja People. Lijepu vijest objavili su s rajske plaže na havajskom otoku Maui: sudeći po osmijehu na njegovom licu, glumac koji se davno proslavio ulogom u serijalu "Beverly Hills, 90210 ", a 2008. ostvario je sporednu ulogu u filmu "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", oduševljen je što će peti put postati otac.

image

Brian i Sharna obznanili su da čekaju dijete.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Hoće li peta doći djevojčica?

S bivšom suprugom, zvijezdom filma "Dok nas smrt ne rastavi", ima sinove Noaha (9), Bodhija (7) te Journeyja (5) dok iz veze s američkom glumicom Vanessom Marcil (53) ima 19-godišnjeg sina Kassiusa. Njegova djevojka, lijepa plesačica s kojom je lanjske jeseni sudjelovao u showu "Ples sa zvijezdama" , prvi put će postati mama. Prinova stiže nedugo nakon što je objavila da joj je u Australiji preminuo otac kojeg je obožavala.

Čitajte i: Slavni tata sasvim se dobro snalazi s klincima nakon razvoda, ali rane nažalost nisu zacijelile

Kako njezin dragi još uvijek nije formalizirao razvod s bivšom, o vjenčanju zasad ne pričaju. Ako se odluče na taj korak, mogli bi ga organizirati na Havajima, odakle često objavljuju romantične fotografije. Dokaz su da je prebolio Meghan, nedavno zaručenu za teksaškog repera. Neobičan par u posljednje vrijeme uživa u smišljanju što šokantnijih outfita za crveni tepih, a glumica isklesano tijelo često pokazuje u kreacijama koje malo što ostavljaju mašti.

Linker
19. travanj 2024 04:23