Iznenadila je obožavatelje

Daleko od očiju javnosti: Rihanna i ASAP Rocky zbog rođenja djeteta sele se na mirnije mjesto

Nakon što je rodila sinčića, glazbenica je odlučila da ga želi odgajati daleko od svijeta showbuzza, a čini se kako će tamo i službeno postati obitelj.

Nakon što se doznalo da je Rihanna prije nekoliko tjedana rodila sinčića, njezini su fanovi ostali iznenađeni kad su doznali da glazbenica svoje dijete planira odgojiti tamo gdje je i sama odrasla - na Barbadosu.

Kako doznaje Mirror, pjevačica bi trebala ostati u Los Angelesu još tri mjeseca, a potom se planira odseliti u rodni kraj sa sinom i partnerom ASAP Rockyjem.

image

Rihanna je jako vezana za Barbados te želi odgojiti svoje dijete daleko od svijeta showbusinessa.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako navodi izvor, Rihanna je jako vezana za Barbados te želi odgojiti svoje dijete daleko od svijeta showbusinessa, ali i pružiti mu iskustvo odrastanja koje je sama imala. Izvor je za Mirror rekao i da se glazbeni par planira vjenčati upravo na Barbadosu.

Čitajte i: Stigla najiščekivanija beba na svijetu: Rihanna u tajnosti rodila sina

image

Par se planira vjenčati na Barbadosu.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

S obzirom na to da na Barbadosu živi njezina, ali i ASAP-ova obitelj, ovakva se odluka čini sasvim logičnom. Također, glazbenica je navodno već odlučila koju će školu mališan pohađati kad odraste.

Iako je život na Barbadosu prilično skroman, čini se kako će njezin sinčić, čije ime još uvijek nije poznato, imati prilično luksuzan život, bar ako je suditi prema njezinoj imovini koja se procjenjuje na više od deset milijardi kuna.

Linker
15. travanj 2024 05:49