INSTAGRAM
ZGODNA PEDAGOGINJA

Danijel Subašić: Moja žena najbolji je golman, sve mi brani!

Vatrena navijačica Antonia Bozza, djevojka Danijela Subašića ima sve rekvizite za navijanje, a nakon što mu je poslala navijačku fotografiju, omiljeni je vratar komentarom uz nju nasmijao cijelu naciju

Iako je Luka Modrić još jednom proglašen najboljim igračem susreta u kojem je Hrvatska pobijedila Rusiju i izborila polufinale Svjetskog prvenstva, velike zasluge pripadaju i hrvatskom vrataru Danijelu Subašiću koji je unatoč bolovima odlično intervenirao.

'Glavno je da smo mi prošli dalje, sve drugo je nebitno. Idem na snimanje, ali mislim da neće biti nikakvih problema. Rekao sam izborniku da me ne vadi iz igre i da ću igrati s jednom nogom ako treba, neka sačuva tu izmjenu za nekoga drugog', izjavio je kasnije Subašić i dodao kako je ovaj rezultat nagrada za sva njihova odricanja.

33-godišnji Zadranin, vratar Monaca koji je za hrvatsku javnost već danima junak i heroj, sa svojim je pobjedničkim timom slavio do kasnih noćnih sati, a sve je dokumentirao na društvenim mrežama. Koliko je vladalo dobro raspoloženje dokazuje i šala na račun djevojke, Antonije Bozze. Uz njezinu je navijačku fotografiju Subašić napisao: ‘Moja žena najbolji golman, sve mi brani’.

instagram

Pedagoginja s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru njegovo je srce osvojila još prije 16 godina. Iako se njezin otac Ante protivio toj vezi jer se nije mirio s činjenicom da je Danijelov otac pravoslavne vjeroispovijesti, zbog čega je kćeri čak i prijetio, Danijel i Antonia dokaz su da prava ljubav sve pobjeđuje. U trenucima obiteljskih nesuglasica mlada Zadranka bila je 23-godišnja studentica, a ovaj rođeni Zadranin vratar tamošnjeg nogometnog kluba i član mlade hrvatske nogometne reprezentacije. Tada su i započeli zajednički život, a potpuni mir su pronašli tek u Monacu.

INSTAGRAM

Linker
18. travanj 2024 05:03