Jutarnji ritual

Danijela Dvornik u laganoj ljetnoj haljini otkrila koja je tajna otočke mladolikosti

Influencerica uživa u svom životu na Braču, a svako malo otkrije neku od crtica i običaja koje njeguje sa svojim sumještanima.

Kako izgleda jutro u raju? Pokušala je to opisati Danijela Dvornik uz jednu idiličnu fotografiju snimljenu u jutarnjoj šetnji njenim mjestom na Braču. Blogerica je tog jutra obukla laganu, ali upečatljivu ljetnu haljinu u jarko ružičastoj boji. Ostatak outfita bio je u zemljanim tonovima - šeširić, natikače, remen i statement torba. Ulovljena u pokretu, s velikim osmjehom na licu, Danijela je opisala što stoji u pozadini ove fotografije.

"Cvrčci cvrče na najjače, sunce se ne da, ali svejedno napravim đir do dućana, pa zastanem kod Rose na kavu i ćakulu sa svojim ženama jer održavamo ritual ‘priče u živo‘. A i sredimo se, onako za gušt, pa se međusobno odmjeravamo, komentiramo, savjetujemo i smijemo. Jer ipak smo mi žene i volimo takva ‘naša‘ jutra koja imamo samo ovdje i to godinama", napisala je Danijela u objavi na Instagramu.

Jutarnji ritual koji održava s prijateljicama u Sutivanu na Braču, gdje se u potpunosti preselila, očito im svima godi, a prepoznale su to i brojne Danijeline pratiteljice. Većina njih oduševljena je umijećem ‘ćakule‘ i znaju važnost viđanja prijatelja uživo, a ne samo preko ekrana.

"Jedan čovjek (inače Nijemac) savršeno je zaključio zašto Hrvatima ne treba psihijatar. Prvo me pitao koliko puta tjedno idem s prijateljicama na kavu? To sve govori!", objasnila je jedna pratiteljica.

Čitajte i: Danijela Dvornik o uređenju otočkog doma: ‘Moj mali raj pod vedrim nebom‘

Brojni su ljudi komentirali i Danijelinu kombinaciju, pohvale je dobila i haljina, ali i torba, za koju je blogerica kasnije otkrila da ju je kupila u Indiji.

Ova 55-godišnja influencerica nakon tri desetljeća života u Zagrebu preselila se u Sutivan na otoku Braču, a kako je rekla u razgovoru za Gloriju, oduvijek je znala da će se jednom u životu vratiti na more. U svom novom domu ostvarila je snove o maslinarstvu i uzgoju voća, a najponosnija je na uređenje terase - koja je ključna za život na Mediteranu.

Adaptacija obiteljske kuće u kojoj je nekad ljetovala sa suprugom Dinom i kćeri Ellom trajala je pet godina, a u obnovi su joj pomagali sestra, koja je arhitektica, te pokojni otac koji je imao mnogo praktičnog iskustva s adaptacijama. Nakon što je uredila obiteljsku kuću, Danijela je postala vlasnica i maslinika koji se nalazi u blizini, svega nekoliko kilometara dalje. Nakon što je cijelu zimu radila na zemlji, sada je odlučila urediti i kućicu koja se nalazi među maslinama. Cilj joj je da kućica postane mala oaza za druženja.

Čitajte i: Novi projekt: Danijela Dvornik nema mira, opet nešto zida na Braču i bit će predivno

Linker
23. travanj 2024 12:19