Instagram
Posljenji 'solo' dani

Danijela Dvornik - uskoro najzgodnija baka na plaži

Danijela Dvornik u veljači je napunila 50 godina, a kroz koji mjesec na svijet će doći njezino prvo unuče. Danijelina kći Ella bebu iščekuje krajem godine, a posljednje mjesece bez mališana u kući buduća baka provodi uživajući kao nikad ranije.

Cijelog ljeta Danijela se hvalila svojim “guštanjem” i ljetnim radostima. Od fine hrane i izležavanja pa do sunčanja na plaži, imali smo priliku vidjeti da supruga pokojnog kralja funka Dine Dvornika zna itekako uživati u sitnicama i ljepotama koje život pruža.

Njezin Instagram profil od jučer je bogatiji za još jednu takvu objavu. Fotografija na kojoj Danijela, zgodnija no ikad, šalje poljubac iz bazena, oduševila je njezine pratitelje i obožavatelje, pa su ispod objave prštali samo komentari prepuni odobravanja i komplimenata.

Mnogo vremena ovog ljeta 50-godišnjakinja je provela i uz svoju mezimicu, kći Ellu, koja će ubrzo pasti u drugi obiteljski plan. Naime, ove zime u obitelj Dvornik-Pearce stiže maleno, ali najvažnije pojačanje. Ella sa svojim partnerom, 39-godišnjim Charlesom Pearceom iščekuje svoje prvo dijete, ujedno i prvo Danijelino unuče.

Mother,daughter and dog chilling #goodtime #ilovemydoughter #summerchill #doingnothing

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Sreća u kući Dvornikovih već se sad osjeti u zraku, a buduća baka nedavno je komentirala kako će biti “dobra, pravedna, popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube.”

Hoće li se uspjeti pridržavati zamišljenog ostaje za vidjeti, no jedno je sigurno – prinovi u domu Dvornikovih neće biti nimalo dosadno.

Linker
23. travanj 2024 18:01