Profimedia, AKM-GSI
STIŽE BEBA!

Dekolte stavila u prvi plan kako bi sakrila trudnoću - ali nije uspjela

Njujorška glumica sve je uspjela prevariti kada je prije nekoliko dana prošetala crvenim tepihom. S dekolteom u prvom planu nitko nije obraćao pozornost na njezin trbuh, koji je sakrila ispod luksuzne haljine modne kuće Miu Miu.

Njujorška glumica sve je uspjela prevariti kada je prije nekoliko dana prošetala crvenim tepihom. S dekolteom u prvom planu nitko nije obraćao pozornost na njezin trbuh, koji je sakrila ispod luksuzne haljine modne kuće Miu Miu.

Perlice i kristali koji su krasili gornji dio haljine skretali su pozornost na dekolte 35-godišnje glumice Kate Mare, koja je kreaciju modne kuće Miu Miu odabrala s razlogom. Satenska haljina rezana odmah ispod grudi dalje slobodno pada pa je bila odličan odabir za 35-godišnju glumicu koja je željela sakriti svoju trudnoću.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Kate Mara attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Na dodjeli Zlatnih globusa

Ipak, to joj nije pošlo za rukom jer je s previše uzbuđenja otkrila glumici Emily Blunt da ona i njezin suprug, glumac Jamie Bell (32), očekuju prvo dijete. Naime, Emily je bez susprezanja komentirala njezine grudi pa je Kate objasnila što se skriva iza svega, a sretne vijesti su na kraju čuli svi koji su bili u njihovoj blizini.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Kate Mara attends the Miu Miu show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on October 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
U listopadu prošle godine na reviji Miu Miu je bila na početku trudnoće

Sretan par koji je u braku godinu i pol dosad je skrivao da će im ove godine stići prinova, ali s obzirom na to da je glumica već u petom mjesecu trudnoće znali su da je samo pitanje kada će vijesti biti otkrivene. Kate i Jamie su se upoznali na setu filma "Fantastična četvorka" 2015., a vjenčali su se u srpnju 2017. godine. I dok je za glumicu to prvo dijete, Jamie već ima iskustva jer s bivšom suprugom Evan Rachel Wood ima četverogodišnjeg sina.

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 09:  Jamie Bell (L) and Kate Mara attend the SAG-AFTRA Foundation Patron of the Artists Awards 2017 at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on November 9, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation )
Jamie Bell i Kate Mara par mjeseci nakon vjenčanja 2017. godine

Linker
27. travanj 2024 11:08