Fluidna panseksualka

Demi Lovato potpuno se ogolila u novom dokumentarcu, progovorila i o svojoj seksualnosti

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato spremna je upustiti se u vezu s doslovce svakom osobom, neovisno o spolu, rodu i orijentaciji.

Od nedavne svjetske premijere dokumentarnog serijala ‘Ples s vragom‘ ne stišava se bura oko njegove glavne protagonistice Demi Lovato (28). Američka glumica i kantauotrica u njemu je otkrila najmučnije detalje o svojoj borbi s ovisnošću i poremećajima u prehrani, mentalnim problemima, seksualnom zlostavljanju i silovanju u tinejdžerskim danima, od čega joj je ostala nezaliječena trauma.

- Svi su mislili da uživam u slavi i bogatstvu, a ja sam gorjela u paklu - izjavila je pjevačica koja se sada odlučila odmaknuti od mučnih tema iz prošlosti, te je objavila da je otvorena za svaku vrstu ljubavnih veza zamislivih između dvoje ljudi, neovisno o njihovom spolu ili rodu, te seksualnoj orijentaciji jer sebe smatra - fluidnom panseksualkom.

Čitajte i: Mračni dani velike zvijezde: ‘Svi su mislili da uživam u slavi i bogatstvu, a ja sam živjela u paklu‘

To u prijevodu znači da se može zamisliti u krevetu s bilo kime prema kome osjeti seksualnu privlačnost - svejedno je li riječ o muškarcu, ženi, transrodnoj osobi..., te neovisno o njezinoj seksualnoj orijentaciji, otkrila je Lovato u podcastu Joe Rogan Experience.

Dodala je i kako svakako želi postati majka: ako ne bude moguće drukčije - dijete namjerava usvojiti. Osvrnula se i na propast svoje veze sa zaručnikom, američkim glumcem Maxom Ehrichom. S njime se, tvrdi, vidjela u braku i poželjela dijete, ali su im se putevi razišli svega pet tjedana nakon prosidbe.

Voditelju je otkrila da je kao tinejdžerica bila fascinirana filmom ‘Okrutne namjere‘, čija je scena poljupca između Sarah Michelle Gellar i Selme Blair u njujorškom Central parku, stekla kultni status među filmofilima i pripadnicima LGBTQIA+ zajednice diljem svijeta.

- To mi se jako svidjelo, ali sam se jedva to usudila samoj sebi priznati, a kamoli ikome drugome u konzervativnoj katoličkoj sredini u kakvoj sam odrasla - rekla je Lovato i dodala da se prvi puta u homoseksualnu vezu upustila prije četiri godine. O čemu se zapravo radi priznala je i svojoj majci Dianni De La Garzi i poočimu Eddieju De La Garzi, koji su je apsolutno podržali.

Inače, Demi Lovato rođena je 20. kolovoza 1992. u Albuquerqueu u Novom Meksiku, u obitelji bivše navijačice Dianne De La Garze i glazbenika Patricka Martina Lovata. Glumačku karijeru je započela kao desetogodišnjakinja, ulogom u dječjem TV serijalu, a simpatična djevojčica zaraznog osmijeha, koja jednako dobro pleše, svira i glumi, postala je miljenica televizijske publike kao 15-godišnjakinja. Paralelno je razvijala i glazbenu karijeru, a njezin debitantski singl ‘This Is Me‘ ušao je u Top 10 najslušanijih pjesama u SAD-u. Danas se njezino osobno bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna dolara i nitko ne bi bio sretniji od Demi Lovato kad bi našla pravu osobu s kojom bi u njemu mogla - uživati.

Linker
16. travanj 2024 08:27