Profimedia, AKM-GSI
čudi se poboljšanju

Denise Richards hitno promijenila prehranu nakon što su obožavatelji primijetili jedan detalj

Denise Richards čvrsto je odlučila u život unijeti pozitivne promjene, a to zahvaljuje svojim fanovima koji su je na vrijeme upozorili da provjeri rad štitnjače jer se na prvi pogled vidi da je povećana.

Denise Richards, 48-godišnja glumica i TV reality zvijezda, nedavno je zbog jednog detalja privukla pozornost gledatlja najnovije epizode showa "Kućanice iz visokog društva: Beverly Hills" - pri pogledu na njezin vrat bilo je više nego očigledno da ima povećanu štitnu žlijezdu. Brojne je obožavatelje zabrinula i slali su joj dobronamjerne poruke da poradi na hormonalnom zdravlju.

Tjednima nakon toga, na svom je Instagram profilu glumica objavila fotografije na kojima je njezin vrat u prvome planu, a uz fotografije je objasnila: 'Nevjerojatno je koliko se stanje s mojom štitnjačom promijenilo nakon što sam eliminirala gluten iz prehrane. Vi ste bili ti koji ste me upozorili da mi je ova žlijezda povećana jer sam ja sama to ignorirala sve dok mi niste ukazali na to i bili ste u pravu. Tada sam shvatila da je ozbiljno. Nisam imala pojma da prehrana može imati toliki utjecaj na naše tijelo i nisam znala da je gluten toliko toksičan. Svima vama duboko sam zahvalna na brizi. #selfcare', napisala je Richards na svom Instagramu.

Štitnjača je žlijezda na prednjem dijelu vrata. Stanje povećane štitnjače naziva se gušavost koju je najlakše prepoznati po oticanju donjeg dijela vrata, a liječnici preporučaju u prehranu ubaciti namirnice bogate jodom kao što su alge, plodovi mora, perad i mliječni proizvodi, voće i povrće.

Calabasas, CA  - *EXCLUSIVE*  - Denise Richards and Aaron Phypers enjoyed an Easter smooch after enjoying a pizza dinner date at Tosconova in Calabasas.

Pictured: Denise Richards, Aaron Phypers

BACKGRID USA 21 APRIL 2019, Image: 427373851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Denise Richards i suprug Aaron Phypers

Linker
16. travanj 2024 22:48