Livio Andrijić
LIJEPE USPOMENE

Dino Jelusić prisjetio se sretnih trenutaka s Tarom i otkrio tajnu nove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'

Prošlo je točno godinu dana otkako je završila nezaboravna osma sezona showa "Zvijezda pjevaju" koja se prošle godine vratila na male ekrane nakon pet godina pauze. Glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller na pozornici su pokazali sav raskoš svog talenta i na kraju su odnijeli pobjedu. Dino se ovih dana rado prisjetio rada s Tarom, a najavio je i neke promjene na Prisavlju.

"Vjerovali ili ne, za deset dana će biti godina dana od prve emisije showa "Zvijezde pjevaju" u kojem smo Tara Thaller i ja odnijeli pobjedu 2019. Za mjesec dana počinje nova sezona s nekolicinom novih mentora", napisao je Dino Jelusić.

Tara i Dino osvojili su sve svojim talentom. On zato što je mlad i perspektivan glazbenik sa svjetskom karijerom, a ona talentirana glumica koja planira osvojiti Broadway. Nakon showa Tara je ozbiljno krenula u ostvarenje svog sna jer je nakon toga je upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu, a Dino je s rock bendom Trans-Siberian Orchestrom osvojio Ameriku, a usporedno je vrijedno radio na novom projektu sa supergrupom Dirty Shirley koju je pokrenuo gitarist George Lynch (Dokken), Dino Jelusić, basist Dave Rimmer (Uriah Heep) i bubnjar Will Hunt (Evanescence).

"Sviramo od Miamija do Seattlea, samo ne sviramo u Bostonu i New Yorku, to svira East band, mi smo West. Odmaram kad imamo slobodne dane, ali volim kad se radi. Shvatio sam da nema sreće u tome kad imaš previše slobodnog vremena. U prosjeku nas na koncertu dođe pogledati oko 12.000 ljudi, sve ovisi o veličini dvorane. Ove godine se s tim ritmom i turnejom nosim najbolje dosad, prošle godine je bilo katastrofa, pucao sam po šavovima. Teško je to objasniti ljudima i glazbenicima koji nisu radili američku turneju ove veličine i nosili se s tom dozom pritiska", pričao nam je na kraju uspješne godine poznati Slavonac.

promo


HRT Facebook

HRT
Dino i Tara

HRT


Dino Jelusić i Tara Thaller upoznali su se pod čudnim okolnostima, a onda su postali nerazdvojni. U showu prošle sezone bili su par iz snova koji je na kraju odnio pobjedu. Toliko si dobro odgovaraju na pozornici da se nije prestajalo govoriti o njihovoj nevjerojatnoj kemiji koju smo ulovili i u ovom urnebesnom video intervjuu gdje su pokazali koliko su u svemu uživali.

Linker
29. ožujak 2024 15:46