Goran Mehkek/Cropix / Cropix
Kolege na nogama

Diva s 82 godine vlada estradom, mlađi kolege nisu ostali ravnodušni: 'Tereza mi je uzela broj jedan'

Glazbena diva je na prvo slušanje pjesme 'Ima te' shvatila da ima hit za koji je nakon stanke od trinaest godina napravila i filmski spot, a pjesma je u samo nekoliko tjedana osvojila publiku.

"Tereza je broj 1. na Top 20 Hrvatskog radija!", napisao je autor pjesme Aljoša Šerić koji je nedavno opisao kako je bilo surađivati s glazbenom divom.

"Nije se dala iz studija iako je u njemu bilo 40 stupnjeva Celzijusa i uvijek je htjela pjevati još jednom. Nemam riječi i skidam kapu", rekao je Aljoša za Gloria.hr, nakon čega je i Tereza ispričala svoju verziju tog zajedničkog stvaranja hit balade.

"Stvorili smo nešto jedinstveno. Toliko sam ponosna na tu pjesmu i sa sigurnošću tvrdim da nikada u karijeri nisam takvu pjesmu pjevala", rekla nam je na promociji pjesme "Ima te" Tereza Kesovija.

Ogroman interes javnosti

Suradnja Tereze Kesovije i Aljoše Šerića vrlo brzo je izazvala pažnju i interes. "Posebno mi je drago kada mi mladi kažu da su pjesme dobre. Aljoša Šerić je pisao tekst, on ima jedan fenomenalan talent za poeziju. To nisu obične riječi, on je zaista na Arsenovom tragu", prokomentirala je Tereza Aljošine stihove. Ispričala je u PopRock.hr-u i kako je bilo na snimanju spota.

"Morala sam ustajati u tri ujutro za snimanje jer su vrućine bile strašne, a snimali smo u Istri koja je predivna".

Osim suradnjom s Aljošom, zadovoljna je i suradnjom s ekipom iz grupe Let3: "Let3 mi je bio izazov kojeg sam rado prihvatila, oni su sjajni ljudi i iza njihove grubosti i iskrene glazbe stoje zapravo jako kulturni i dobri ljudi. Za tu pjesmu ćemo snimiti pravi spot, u vrijeme korone nismo imali druge nego napraviti alternativu”.

Zagreb, 210920.
Okrugljak.
Mlinovi.
Premijera novog singla i video spota Ima te, Tereze Kesovije.
Na fotografiji: Gabi Novak i Tereza Kesovija s obitelji.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Tereza je promociju pjesme organizirala s obitelji i najbližim prijateljima...

"Dakle, Tereza mi je uzela broj jedan na top listi Hrvatskog radija. Neka je, povlačim se... Moj naklon za gospođu", rekla je Ida Prester koja je ostala bez teksta kad je pogledala spot.

"Koja diva... Prekrasna žena i baš jak video. Totalna inspiracija", dodala je poznata glazbenica. "Tereza je vrh cijelu svoju karijeru, ali imati ponovni uzlet s 82 je fakat uspjeh. Glazba i stihovi su prekrasni, a i spot je jako dojmljiv.", stoji u jednom od komentara na vijest dana.

Čitajte i:

Diva na rubu provalije! Nakon trinaest godina, Tereza se odvažila: 'Spoj ljepote i strahote, ali uspjela sam'

Glazbena diva zna uživati u malim stvarima: Tereza Kesovija pronašla je recept za sretan život

Tereza Kesovija oduševila fotografijom iz mladosti: 'Takva vedrina, ljupkost i ljepota'

Linker
16. travanj 2024 16:59