BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
veliki američki razvod

Dižu prašinu: Već su otkriveni ‘ljubavnici‘, ali i raskošni pokloni kojima je reper pokušavao zadržati Kim

U svijetu showbiznisa ovih se dana najviše piše o razvodu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa čija je veza bila poput tempirane bombe. O problemima u njihovoj vezi govorilo se mjesecima, no vijest o finalnom raskidu ipak je šokirala fanove koji su se nadali da će zbog svoje četvero djece, slavni par ipak pronaći zajednički jezik.

U svijetu showbiznisa ovih se dana najviše piše o razvodu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa čija je veza bila poput tempirane bombe. O problemima u njihovoj vezi govorilo se mjesecima, no vijest o finalnom raskidu ipak je šokirala fanove koji su se nadali da će zbog svoje četvero djece, slavni par ipak pronaći zajednički jezik.

Sve je djelovalo tako romantično.

Slavni reper godinama je potajno bio zaljubljen u svoju prijateljicu, a kad mu je napokon pružila šansu, bio je u sedmom nebu.

Kanyea Westa, njegovi su fanovi do tada imali prilike viđati u prepoznatljivom kulerskom, namrgođenom izdanju, no kad je prohodao s Kim Kardashian, nije mogao skinuti očarani osmijeh s usana.

image
Kim i Kanye na filmskom festivalu u Cannesu 2021. godine
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Čak je pristao biti dio showa "Keeping Up With The Kardashians", a pred kamerama je i zaprosio svoju dragu, na stadionu za bejzbol, uz glazbu orkestra te pomoć njezine obitelji, koja je, skrivena iza tribina pratila gotovo filmsku prosidbu.

Premda se šuškalo da Kanyeovi prijatelji iz svijeta glazbe, poput Beyonce i Jay-Z-a ne mogu smisliti njegovu dragu, West i Kim uskoro su postali jedan od najmoćnijih parova svijeta showbiznisa, a svima je postalo jasno da je Kim, van hip hop scene, postala popularnija od njega.

On ju je pretvorio u modnu ikonu, ona njega u reality zvijezdu

Par se vjenčao u Italiji 2014. godine, na svadbi se pojavio "svatko tko je netko", a Kanye, koji je i modni dizajner, je potpuno preuredio garderobu svoje supruge i postao njezin osobni stilist, kako bi je "oslobodio" izgleda tipične cure iz Kalifornije te pokušao pretvoriti u modnu ikonu.

Nekoliko su godina živjeli u sreći i podržavali se u svemu, a zatim su krenula šuškanja o problemima te najviše zbog Kanyeovog mentalnog stanja i brojnih ispada u javnosti.

Priča o prokletstvu muškaraca koji se vežu za Kardashianke, ponovno se počela pojavljivati u medijima.

Ipak, kako su se odlučili na proširenje obitelji te čak četvero djece, činilo se da nema problema koji ne mogu izgladiti, sve dok s pandemijom na površinu nisu isplivali stari problemi. Šuškalo se da je reperov ego povrijeđen jer je njegova supruga moćna i jer ga ne doživljava previše, a s druge strane su stizale glasine kako se Kim ne slaže s Kanyeovim podržavanjem Trumpa te vlastitom kandidaturom za predsjednika.

Razvodi li se slavni par zaista?

Prije nekoliko dana u tabloidima je odjeknula vijest kako se Kim i Kanye napokon razvode, jer je Kim angažirala odvjetnicu Lauru Wasser, koja joj je pomogla i pri razvodu od košarkaša Krisa Humpriesa. Drugi izvori tvrde da je Wasser s Kim već nekoliko godina u stalnom kontaktu te da se reality zvijezda već dulje vrijeme premišlja oko razvoda. Kao koja je prelila čašu navodno je bila ideja njezina supruga da se natječe za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, što je neslavno prošlo, a Kanyea snažno pogodilo.

Poznato je da reper već mjesecima ne živi s Kim i njihovom djecom North, Chicagom, Psalmom i Saintom, već cijelo vrijeme boravi u njihovoj kući u Wyomingu, gdje se okružio "pravim prijateljima". Isto tako, mnogi su izvori "prijavili" medijima da Kim ne nosi vjenčani prsten te da "joj je dosta".

"Kim je odrasla i uozbiljila se. Želi postati odvjetnica i naporno radi na putu ka tom cilju, nema vremena za njegove ispade", objasnio je jedan izvor blizak starleti.

Već se priča i o ljubavnicima

S izlaskom prvih vijesti o razvodu, internet je odradio svoje pa su ekspresnom brzinom počele kolati glasine o navodnim ljubavnicima. Bez ikakvih dokaza, počelo se govoriti o Instagram zvijezdi make-up svijeta, Jeffreeu Staru, kao navodnom ljubavnom interesu Kanyea Westa.

Na ove glasine, i sam iznanađen, Jeffree Star je poručio: "Spreman sam za nedjeljnu misu", aludirajući time na mise koje u svojoj crkvi već godinama održava poznati reper.

Za Kim su pak obožavatelji već predvidjeli idućeg dečka pa se nadaju da će ostvariti romansu s komentatorom CNN-a, Vanom Jonesom, s kojim je blisko surađivala pri borbi za zatvorsku reformu.

I usred pregovora o razvodu, troši se na veliko

Kim i Kanye oduvijek su bili poznati po raskošnom načinu života, a obasipanje poklonima nisu prekinuli ni u doba najvećih problema. Nakon vijesti o razvodu, u javnost je iscurio podatak da su na božićne poklone ovi slavni supružnici potrošili čak milijun dolara!

Kim je suprugu kupila nekoliko umjetnina, a Kanye je reality zvijezdu iznenadio s, ni manje ni više, već automobila pet Mercedes-Maybach GLS 600.

Znači li to da će u dobrim odnosima ostati i kad potpišu papire za razvod, reći će vrijeme.

Linker
29. travanj 2024 12:52