London Ent / Splash News
sve ide po planu

Djeca su im pokazala da nisu imali razloga za strah: Niti godinu kasnije svi su velika, sretna obitelj

Da su nerazdvojni pokazuju iz dana u dan: osim što odlaze zajedno na događanja i vježbaju pod budnim okom njezinog trenera, pjevačica Jennifer Lopez i bivši sportaš Alex Rodriguez uživaju i u vremenu koje provedu sa svojom djecom.

Tako je popularni par odlučio košarkašku utakmicu u Los Angelesu pretvoriti u obiteljski izlazak pa su pokraj Jenniferinih 9-godišnjih blizanaca Maxa i Emme sjedile Alexove kćeri – Natasha (13) i Ella (9). Dobro raspoložena obitelj je utakmicu između Lakersa i Charlotte Hornetsa pratila iz prvog reda, a iako je Max bio malo umoran, spremno je pozirao za zajednički selfie.

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Kao i uvijek, svi su gledali u pjevačicu i glumicu: 48-godišnjakinja je i na košarkaškoj utakmici izgledala šik u krznenom prsluku ispod kojeg je odjenula plavi pulover te tamne traperice, a pokraj terena sjedila je u cipelama s vrtoglavim potpeticama, dok je ispod sjedala smjestila luksuznu torbu modne kuće Louis Vuitton.

London Ent / Splash News

London Ent / Splash News

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez u vezi su od veljače prošle godine, a najviše ih je brinulo kako će se slagati njihova djeca. Ipak, vrijeme je brzo pokazalo da nemaju razloga za brigu jer se malena četvorka odlično slaže. Upravo je to što je cijela obitelj „kliknula“ malo ubrzalo stvari između njih pa par navodno već gleda stanove u New Yorku jer žele da svi zajedno žive, dok ih djeca nagovaraju na još jedan korak dalje - da se napokon zaruče.

London Ent / Splash News

Linker
15. travanj 2024 19:09