Damir Žižić
PUCA OD PONOSA

Djevojka Joška Lokasa: 'Nešto sveto što smo njegovali godinama unutar naša četiri zida sada je na malim ekranima'

Poznati HTV-ov voditelj, čiji nas kvizovi godinama uvečer opuštaju i zabavljaju, nedavno je predstavio novu seriju "Nestali" koju je radio kao scenarist i producent. On svoje slobodno vrijeme najradije provodi s 20-ak godina mlađom djevojkom Jelenom koja je na njega jako ponosna...

'Ponosna sam na projekt mog čovika, scenarista i producenta Joška Lokasa. Uzbuđenje raste, nešto sveto što smo njegovali godinama unutar naša četiri zida je na malim ekranima...', napisala je Jelena Katarina Kapa koja je s voditeljem u šestogodišnjoj romantičnoj vezi.

Unatoč razlici u godinama, oni se odlično slažu, a o tome da je među njima tolika razlika u godinama samo ih drugi podsjećaju, jer oni tu razliku ne primijećuju.

'Niti ću se ja pomladiti niti će Jelena naglo ostariti. Funkcioniramo odlično jer se još nismo susreli s nekim problemom koji bismo mogli pripisati razlici u godinama. Ili je Jelena zrela za svoju dob ili ja odbijam ostariti. Mislim da je ipak do Jelene', rekao je Joško Lokas u intervjuu za Gloriju, a unatoč rastavama braka naglašava da vjeruje u ljubav.

'Neke ljubavi ćemo stvoriti, a na neke ćemo naići. Nije nužno da jedna ugrozi drugu. I za jednu i za drugu ima mjesta ako tako odlučite. Kada danas razgovaram sa svojom djecom o pojmu ljubavi nekako im ga predstavljam kao poseban osjećaj iako znam da će i sami osjetiti njegovu bolnu, ali i onu ljepšu stranu.', rekao je u jednom intervjuu Joško.


O seriji

Serija “Nestali” kroz četiri epizode donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika, koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice. Duboko u neprijateljskom teritoriju jednim će nepromišljenim potezom pretvoriti svoj povratak u nemoguću misiju. Glavni junaci priče pokušavaju pronaći put kući, a pritom se prisjećaju života koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi.

Scenarist serije je Joško Lokas, a redatelj Kristijan Milić, u čijem se redateljskom opusu ističe nekoliko značajnih filmova ratne tematike (Živi i mrtvi, Broj 55, suradnja na projektu General).

Linker
05. travanj 2024 00:05