CROPIX
progovorio o detaljima

Dok Ana Bučević uživa na grupnom ljetovanju, njezin Saša je ustrajan u naumu da je raskrinka

Posljednjih dana društvene mreže zaokupirao je uskoro bivši suprug motivacijske govornice Ane Bučević čiji je ogorčeni status u kojem napada suprugu i objavljuje da se razvode postao glavna tema medija.

Posljednjih dana društvene mreže zaokupirao je uskoro bivši suprug motivacijske govornice Ane Bučević čiji je ogorčeni status u kojem napada suprugu i objavljuje da se razvode postao glavna tema medija.

U međuvremenu je Saša Dvornik (42), uskoro bivši suprug poznate motivacijske govornice Ane Bučević (41) izbrisao svoje objave na društvenim mrežama, no tek nakon što su njegove riječi već podijelile mišljenje hrvatske javnosti.

Saša je u podužem statusu suprugu s kojom ima petogodišnje dijete optužio za iskorištavanje njegove bolesti kako bi se probila na scenu, a kasnije ga je odbacila kao "krpu".

Za Slobodnu Dalmaciju Dvornik je odlučio progovoriti o detaljima te je istaknuo da mu je to jedini medijski istup jer mu je potreban mir. Sada se sprema za razvod i bitku oko skrbništva nad djetetom.Nije se nadao ovolikom publicitetu, no kako je rekao, možda je bolje da istina izađe na vidjelo. "Puka mi je film, raskrinkat ću je!", komentirao je.

Split, 291013.
Ana Bucevic profesorica kineziologinje koja je pokrenula projekt Safari duha te je voditeljica radionice za djecu i roditelje, skole za roditelje i savjetovalista. 
Foto: Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

"Puno ljudi me i podržava, a ovi koji prigovaraju da pljucan na majku svoga sina nisu u pravu, jer ja nikad nisam o Ani govorija loše ka o majci. Dobra je za odgoj maloga, i dobra za biznis, zaradit pare na iluziji.", rekao je ogorčen na bivšu i insinuirao da "prodaje maglu", no priznao kako je još uvijek voli.

"Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš, ali ne priko mojih leđa. Pogotovo pribotunavajući mi da sam imao rak. Ja sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom jer je moj život igra bez granica, a ti samo usputna stanica", dio je njegove objave od prije nekoliko dana.

Saša je ispričao kako je s vremenom postao njezin osobni asistent jer mu je bilo stalo da ona uspije, pa je svoje poslovanje zapustio. U početku je i on bio dio njezinih predavanja, no kako je rekao, da nešto nije u redu naslutio je kada je Ana ukinula njegove govore o karcinomu na predavanjima. Kad je doznao da ona ima tajni devizni račun na kojemu od njega, među ostalim, skriva prihod od YouTubea, stvari su mu se počele kristalizirati.

"Ono što je isprva bilo "naše", postalo je "moje" i "tvoje", ukratko je sažeo priču Saša koji za vrhunac navodi trenutak kada ga je u travnju ove godine izbacila iz novog stana.

Dok se on sada sprema za bitku, njegova supruga je već započela sa svojim Vortex ljetovanjem u Biogradu na Moru, s čim se pohvalila na Instagram Storyju. I ove godine na grupno ljetovanje se prijavila Iva Todorić koja je i prošlog ljeta bila oduševljena s krstarenjem čija je cijena iznosila 16 tisuća kuna.

Instagram

Dvornik i Bučević vjenčali su se na Valentinovo 2014. godine, a sina su dobili u srpnju iste godine. Za Anu je ovo treći brak. Iz prvoga ima devetogodišnju kćerku, a u drugom braku nije imala djece.

"Ana govori "kako zračiš, tako i privlačiš", to je okosnica njezina učenja. Eto, ona je privukla tri propala braka; je l' vam taj podatak govori dovoljno? To nije scenarij koji bi bilo ko poželija - rekao je Dvornik.

Linker
28. travanj 2024 18:10