Bruce Willis i Emma Hemming u braku su već 11 godina.
 Lev Radin / M10s / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Očito joj nije pravo

Dok se on s bivšom dobro zabavlja u karanteni, njegova nova supruga povlači ljubomorne poteze

Bruce Willis odlučio je samoizolaciju provesti u društvu bivše supruge Demi Moore i njihove dvije kćeri, što je potaknulo njegovu sadašnju suprugu da mu pošalje suptilni podsjetnik na njihovu ljubav.

Američki glumac Bruce Willis već je neko vrijeme u samoizolaciji s bivšom suprugom, glumicom Demi Moore i njihovim dvjema kćerima, Tallulah i Scout, što, čini se, njegovoj supruzi itekako teško pada.

Bez obzira na to što su bivši supružnici rastavljeni već više od 20 godina, ostali su u dobrim prijateljskim odnosima pa se zajedno s kćerima često druže.

Nakon što je Tallulah na Instagramu podijelila simpatičnu fotografiju na kojoj svi nose identične pidžame i dobro se zabavljaju u samoizolaciji, Willisova supruga Emma Hemming u Instagram storyju podijelila je njihovu prvu zajedničku fotografiju, istaknuvši da je to izazov za koji je bila nominirana.

"Evo ga. BeeDub i ja. Očito mu se JAKO sviđam", napisala je na fotografiji na kojoj je njezin suprug zaljubljeno gleda. Teško je išta zaključivati, ali njezin potez lako bi se mogao protumačiti kao suptilan podsjetnik Willisu da neka mu ne padaju na pamet ikakve gluposti dok je u društvu svoje bivše supruge.

Emma Hemming Instagram
Emma je na Instagram storyju podijelila prvu zajedničku fotografiju sa suprugom Bruceom Willisom.

Isti zaključak donijeli su i neki njihovi fanovi, referirajući se na njezinu drugu rečenicu: "Nema sumnje da ona bijesni. To je očit kriptični komentar".

Honolulu, HI  - *EXCLUSIVE*  - Bruce Willis spotted in Hawaii airport in double denim! Bruce was seen committing the fashion faux pas while traveling with three of his daughters and spouse Emma Heming Willis. Bruce was in the islands ringing in the new year.

BACKGRID USA 4 JANUARY 2020, Image: 490991948, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce Willis i Emma Heming Willis.

Manekenka je s glumcem u braku od 2009., a prošlog mjeseca, točno pred karantenu, proslavili su 11. godišnjicu braka. U braku su dobili kćeri Mabel Ray i Evelyn Penn, a Bruce iz braka s Demi Moore ima još kći Rumer.

Čitajte i:

Demi Moore sve zabavila 30 godina starom fotkom: Puna je riječi hvale za svog bivšeg supruga

Bivši par u koji se treba ugledati: Obiteljska fotografija koja će vas oduševiti

'Najdosadniji par ikada' - i nakon devet godina braka poput zaljubljenih golupčića

Linker
19. travanj 2024 05:11