Svoju suprugu obožava vidjeti u lepršavim haljinama.
 Matej Pašalić
Biste li vi?

Domaći glazbenik u karanteni se prihvatio posla koji mnoge plaši: 'Očajna vremena traže očajničke mjere'

Marko Tolja na svom se Instagramu pohvalio da je razvio novu vještinu na koju ga je natjerala samoizolacija, a rezultat je zaista odličan.

Karantena nas je natjerala da razvijemo vještine za koje nismo mislili da ćemo ikada trebati, a jedna od njih je i šišanje u kućnoj radinosti. Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović tako je prije nekoliko dana ošišala svog supruga i tako prevladala strah koji mnogi nikada ne prevladaju.

I glazbenik Marko Tolja primio se istog posla i to sjedeći na svom balkonu, a proces je ovjekovječio fotografijom kojom je zabavio fanove na Instagramu.

"Očajna vremena traže očajničke mjere. Malo solo, malo uz pomoć žene...Preporuka za sve parove - jako je zabavno. Pogotovo njoj!", našalio se Marko ispod fotografije kojom je pokazao da šišanje zapravo nije ništa strašno.

Njegova "uradi sam" frizura oduševila je mnoge koji su redom pozitivno reagirali i hvalili se svojim postignućima u istome: "Ja muža jučer, a sebe prekjučer..naravno, sve s mašinicom". No, neki još uvijek nisu dovoljno hrabri: "Baš si razmišljam kako bih sina trebala ošišati, ali nikako da se usudim", napisala je jedna Markova pratiteljica.

Spica / Zagreb 15.02.2018. / foto: Davor Matota / Marko Tolja i djevojka Ana Ivancevic
Davor Matota / Davor Matota
Marko Tolja i supruga Ana Ivančević

Inače, glazbenik i njegova supruga Ana vjenčali su se u tajnosti 2018., a zadnji dan veljače prošle godine postali su roditelji dječaka Mare. Romantični glazbenik pjesmu 'Sve što nisam ja', koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019., posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot.

U intervjuu za Gloriju priznao je jednom imao zaista neugodno iskustvo s obožavateljicom. "Jedna me cura uhodila, zivkala, slala poruke... trajalo je to oko dvije godine. Jako naporno iskustvo", otkrio je glazbenik.

Čitajte i:

Linker
23. travanj 2024 21:12