ODMOR VELIKANA

Donde esta Messi? Evo ga na Ibizi, s djecom na banani, vjeran jednoj ženi slavi 35. rođendan

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša nije imao lak životni put.

Nakon naporne sezone s pariškim PSG-om i argentinskom reprezentacijom, jedan od najboljih nogometaša na svijetu Lionel Messi (34) s obitelji se odmara na Ibizi. Na tom španjolskom otoku, poznatoj partijanerskoj destinaciji, Messi posjeduje luksuzni hotel, ali sa suprugom, djecom i prijateljima često jahtom potegne na izlete, čak i do Formentere, najmanjeg otoka u Balearskom otočju.

image

Lionel Messi s djecom se provozao na banani

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Lionel Messi najviše uživa u društvu svoje supruge Antonelle Roccuzzo (34) i njihovo troje djece – devetogodišnjeg Thiaga, šestogodišnjeg Matea i 4-godišnjeg Cira, a sa svojim klincima se provozao na banani, što je njima vrhunac zabave.

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša nije imao lak životni put. U potrazi za spasonosnim lijekom kao dječak niskog rasta iz Argentine došao je u Barcelonu koja ga se nakon 21 godinu teška srca morala odreći, pa je karijeru nastavio u pariškom PSG-u.

Rođen je 24. lipnja 1987. u Rosariju, neuglednom industrijskom gradiću oko 400 kilometara sjeverno od Buenos Airesa. Treće je dijete tvorničkog radnika Jorgea Messija i Celije Cuccittini, čistačice na pola radnog vremena. Bračni par uz Lionela ima sinove Rodriga i Matiasa te kćer Mariju Sol. Jorge Messi ima španjolske i talijanske korijene, a njegova supruga je i s majčine i očeve strane porijeklom Talijanka.

image

Lionelu Messiju i Antoneli Roccuzzo na jahti su se pridružili prijatelji Cesc Fabregas i njegova supruga Daniella Semaan

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U ljubavnom životu je samozatajan i vjeran samo jednoj ženi. Godinama je u braku s Antonellom Roccuzzo, ljepoticom iz svog rodnog Rosarija, koja je sestrična njegovog najboljeg prijatelja Lucasa Scaglie, kod kojeg je igrao nogomet na PlayStationu. Odmah mu se svidjela pa je zbog nje sve češće dolazio prijatelju, no s 12 godina je otišao u Barcelonu pa njegova mladenačka simpatija nije mogla prerasti u nešto veće.

Čitajte i: ČINI SE DA ELONA MUSKA VOLI SAMO MAJKA: NAJSTARIJE DIJETE GA SE ODRIČE, NE ŽELI IMATI NIKAKVE VEZE S NJIM!

Međutim, 2007. ih je sudbina ponovno spojila. Kad je Antonellina prijateljica poginula u prometnoj nesreći, Lionel se vratio u Rosario i ponudio joj rame za plakanje. Utješio ju je, a stara vatra ponovno se rasplamsala i oboje su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

image

Argentinski nogometaš 24. lipnja slavi 35. rođendan

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dvije godine poslije toga Antonella je prekinula studij komunikacija, preselila se zbog njega u Barcelonu i otada su nerazdvojni. Lionel je isprva tajio njihovu vezu, no 2010. je ipak priznao da u njegovom životu, uz nogomet, ima mjesta za ljubav. Ali i samo za jednu ženu.

Linker
17. travanj 2024 07:03