‘SLOW DOWN, GO GREEN‘

Doris Pinčić, Iva Todorić, Antonija Blaće i mnogi poznati na Elfsovoj reviji: Dizajnerski duo priredio spektakl u reciklažnom dvorištu

‘Slow down, go green‘ ime je kampanje za kolekciju za jesen/zimu 2021, a koja se fokusira na promišljenu domaću proizvodnju i održivi pristup modi, stvarajući bezvremenske odjevne komade. Elfs je to sve pokazao na spektakularnoj reviji u reciklažnom dvorištu.

Nakon dvije godine pauze, hrvatski dizajnerski dvojac ELFS, vratio se na modnu pistu! Tijekom proteklih 17 godina, koliko djeluju na modnoj sceni, posebnu pažnju posvećivali su upravo svojim modnim revijama, koje su postale njihov zaštitni znak i za koje se oduvijek tražila ulaznica više.

image
Elfs revija
DARKO TOMAS/CROPIX

Stoga ne čudi da je reviju u reciklažnom dvorištu "Slow down, go green" posjetila društvena elita. Umjesto subotnje špice, ovog su vikenda pohrili podržati dizajnerski duo, Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljicu.

image
Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica
DARKO TOMAS/CROPIX

Na modno druženje stigla su brojna poznata imena. U prvom redu reviju je pratila modna ikona Borna Kotromanić koja obožava eksperimentirati s odjevnim komadima pa se tako pojavila u svijetlo-ružičastom tvid kaputu te tako suptilno sakrila crni čipkasti kombinezon. Ni kiša ju nije zaustavila u tome da odjene sandale na platformu. Za jarke boje odlučila se i voditeljica Otvorenog radija Ivana Mišerić koja se pojavila u plavoj bundi, a kontrast je postigla s crnim detaljima, posebno crnim čizmama na tanku visoku petu.

image
Borna Kotromanić
DARKO TOMAS/CROPIX
image
Ivana Mišerić
DARKO TOMAS/CROPIX

U nešto klasičnijem izdanju pojavila se omiljena voditeljica Doris Pinčić, a odjenula je crveni sako, traperice i visoke crne čizme, a nije tajna kako u raznim voditeljskim angažmanima nosi upravo Elfsove haljine.

image
Doris Pinčić
DARKO TOMAS/CROPIX

Olja Vori iz mase se izdvojila ljubičastim kaputom i crno-bijelim te zlatnim detaljima. Poznata televizijska voditeljica i urednica Uršula Tolj pozitivnu atmosferu širila je i svojom modnom kombinacijom, crvenim kaputom, srebrnom haljinom i bijelim čizmama na petu.

image
Olja Vori
DARKO TOMAS/CROPIX

U nešto sjetnijem izdanju skupile su se tri dame - voditeljica i producentica Antonija Blaće, dizajnerica Matija Vuica te vlasnica modne agencije Tihana Harapin Zalepugin. Blaće u crnom kaputu, Vuica u kaputu sa životinjskim uzorkom te Tihana u omiljenoj crno-bijeloj kombinaciji, koja je na Elfsovoj reviji pokazala i novu frizuru.

image
Antonija Blaće, Matija Vujica i Tihana Harapin Zalepugin
DARKO TOMAS/CROPIX

Modne revije dizajnerskog dua gotovo nikada ne propušta niti nekadašnja televizijska voditeljca i spisateljica Josipa Pavičić, kao niti Iva Todorić. U društvu prijateljica nije skidala osmijeh s lica, a izgleda kako joj niti niske temperature nisu smetale budući da se na reviji pojavila u baloneru s raznim uzorcima. No, ono što je posebno privuklo pažnju je dijamantni prsten na lijevoj ruci stoga pitanje koje se postavlja je logično - je li se Todorićeva kći zaručila s mlađahnim dečkom Nikolom?

image
Josipa Pavičić
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Veliki povratak dvojca na modnu pistu: Nova sjajna modna priča bezvremenskih komada odjeće

Gromoglasnim pljeskom publika je nagradila dizajnerski duo, Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljicu. Nažalost, zbog kiše koja je počela padati, ali i zbog epidemiološke situacije gosti i modeli tek su se kratko zadržali na reviji.

image
Antonija Blaće, Matija Vujica, Tihana Harapin Zalepugin, Uršula Tolj, Josipa Pavičić
DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 09:17