Supružnici u zajedničkom skoku
 Instagram
MORSKE RADOSTI

Doris Pinčić Rogoznica uživa na odmoru: Dok svi drugi paze na Gitu, život je lijep u suprugovom zagrljaju

Glumica, voditeljica i mama Doris Pinčić Rogoznica u bikiniju izaziva pažnju, a svoju liniju vratila je pomoću dobrih namirnica i vježbom.

Početak ljeta Doris Pinčić Rogoznici donio je veliku sreću. Krajem lipnja u obitelj im je stigla djevojčica Gita, kojoj je ime nadjenuo brat, četverogodišnji Donat. Proširena obitelj ovih dana uživa u okolici rodnog Zadra gdje stvaraju nove uspomene.

'E, lako je biti cool i opušten roditelj i guštati ovako kad su ti u Dalmaciji na raspolaganju i pomoći babe, prababe, tetke, kume..', napisala je Doris uz pravu ljetnu fotografiju.

'Obožavatelji lita' napisala je lijepa Zadranka na svom Instagram Storyju uz morsku fotografiju na kojoj joj društvo čini suprug, glazbenik Boris Rogoznica koji je drži u zagrljaju. Doris oduzima dah u bikiniju maslinastozelene boje koji joj odlično pristaje. Vlasnica diplome Akademije glume i lutkarstva u drugoj trudnoći radila je do posljednjih tjedana.

/ Instagram
Obožavatelji mora


Instagram
Doris i Boris na plivanju

Doris izgleda sjajno u trendi badiću, a kako je uvijek disciplinirana, nekoliko kilograma koje je dobila tijekom trudnoće sami su se istopili.
'Trudim se vježbati i jesti dobro kad god mogu, ali ne kažnjavam se ako ne stignem odraditi trening. Inače, nastojim barem četiri puta tjedno izdvojiti pola sata do sat vremena za vježbanje power joge, trčanje, hodanje ili vožnju biciklom. Nisam sportski, a ni manekenski tip, ali vježbam jer se dobro osjećam kad to činim', rekla je nedavno glumica koja je poznata po svom kulinarskom umijeću.

Linker
18. travanj 2024 05:58