Instagram / Instagram
Gdje su bili i što su radili

Doris Pinčić slavila u bazenu, Sandra Perković s gradonačelnikom: Kako su poznati dočekali 2018.!

Franka Batelić poslala je pozdrave s Jamajke, Bojana Gregorić iz Venecije, a Nevena Rendeli uživala je s blizankama na Plitvičkim jezerima

Gdje su se zaputili na doček, s kim su nazdravili i kakve su sve čestitke fanovima uputili...Donosimo fotografije ispraćaja 2017. godine s Instagram profila brojnih slavnih osoba.

Doris Pinčić

Popularna glumica na Instagramu je objavila fotografiju sa sinom, uz iskren natpis: "Godina za nama i nije baš bila godina za pamćenje, ali dobro ne mogu baš sve ni biti takve"

Sandra Perković

Odjevena u elegantnu crnu kombinaciju, Sandra Perković dočekala je 2018. u društvu modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Franka Batelić

Franka Batelić objavila je fotografiju s Jamajke te naglasila kako je riječ o posljednjem zalasku sunca u 2017. godini.

"Wow, kakva godina. Hvala ti, bila si jedna od onih koje ću pamtiti. Okrećem se sa smješkom i spremno koračam naprijed oči u oči s novim izazovima. Shalalalalalalala!"

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

Nevena Rendeli

2017. godinu Nevena Rendeli ispratila je sa suprugom, svojim blizankama i velikim društvom u nacionalnom parku Plitvička jezera.

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Bojana Gregorić Vejzović

Popularna glumica fanovima je poslala čestitku iz romantične Venecije i napisala. "Turistički egzaltirano vam želim sretnu 2018., zdravlja, sreće, glupiranja, ljubavi i love nek vam ne nedostaje dragi moji!"

Ana Gruica

Šljokasti kombinezon, crveni lak za sreću i poljubac voljenog muškarca - ovako je Ana Gruica dočekala ponoć u Splitu.

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Jelena Rozga

Slavna pjevačica Novu je dočekala radno, pjevajući svoje hitove u beogradskom klubu Kasina By Community. Atraktivna Rozga nastupila je u čipkastom bodiju i visokim čizmama, a zahvaljujući snimci njezinog dobrog prijatelja, PR stručnjaka Mate Rončevića, možemo pogledati i kako je izgledao Jelenin izlazak na binu.

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

Saša Lozar

Poznati pjevač 2018. dočekao je uz obitelj i glazbu. Jutros je objavio fotografiju neodoljive kćerkice uz koju je napisao: "Ovo je najmlađi Lozar. Ovo je njezina pjesma" te čestitao svima sretnu Novu godinu.

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Lana Klingor

"Sretna vam Nova godina.... želimo vam puno zdravlja, ljubavi i razumijevanja za sve", napisala je Lana Klingor na Instagramu, uz video na kojim sa suprugom i prijateljicom nazdravlja šampanjcem.

Stjepan Hauser

Za Stjepana Hausera Nova godina počela je bajkovito - dočekao ju je na Maldivima!

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Linker
19. travanj 2024 05:50